Adaylığını açıklayan Muharrem İnce'den adaylıktan çekil çağrılarına yanıt geldi!

Dün kesin bir şekilde adaylığını ilan eden Muharrem İnce'ye gelen "adaylıktan çekil" taleplerine İnce'den açıklama geldi.
Adaylığını açıklayan Muharrem İnce'den adaylıktan çekil çağrılarına yanıt geldi!

Uzun bir süredir adaylığı ile gündemde yer alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharem İnce, dün yaptığı açıklama ile birlikte adaylığını net bir şekilde duyurdu. Memleket Partisi Söcüsü tarafından yapılan "Yapılan seçim sonucunda oy birliğiyle Memleket Partisi'nin, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimindeki adayı olarak Sayın Muharrem İnce seçilmiştir. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun" şeklindeki açıklamaların ardından adaylığını kesinleştirdi. 

İTTİFAK SORULARINA YANIT VERDİ! 

Adaylığı net bir şekilde duyurulan Muharrem İnce, yaptığı açıklamalarda bir ittifaka dahil olup olmayacağı sorularına sert bir şekilde yanıt verdi. Sorunun kendisine yöneltülmesinin ardından "Niye beni bir yere yamamaya çalışıyorlar, gerek yok buna. Yapalım kampanyamızı, bir çıkalım bakalım. Belki ben göğüsleyeceğim, belki birinci çıkacağım, duruma göre bakarız. Türkiye'nin aleyhine hiçbir şey yapmayız merak etmeyin. Ama telaş da yapmaya gerek yok. Böyle baskı kurmaya gerek yok." şeklinde yaptığı açıklama ile bağımsız olarak Cumhurbaşkanı adayı olacağını bir kez daha duyurdu. 

"ADAYLIKTAN ÇEKİL" ÇAĞRILARINA YANIT GELDİ! 

Adaylığının ilan edilmesinin ardından özellikle de sosyal medyadan gelen 'adaylıktan çekil' çağrılarına Muharrem İnce, "Beni değil, edebiliyorsanız önce benim aday olmamı isteyen insanlarımızı ikna edin. Partimize sadece son 1 haftada üyelik başvurusu yapan 80.000 genci ikna edin. Bu işi başaracağımızdan şüphesi olmayan milyonları ikna edin. Siyasetçi, seçmenin vekilidir; ben onların sesiyim." ifadeleri ile adaylıktan çekilmesini isteyen kişilere yanıt verdi. 

İlgili Haberler