Uşak'ta kadınlara özel Atatürk filmi etkinliği yapıldı!

Uşak Belediyesi’nin organizasyonunda kadınlar ve çocuklar Cumhuriyet’in 100. yılı münasebetiyle “Atatürk 1881 – 1919” sinema filmini izlediler.
Uşak'ta kadınlara özel Atatürk filmi etkinliği yapıldı!

Uşak Belediyesi Uşak’ta kültür sanat alanında önemli hizmetler yapmaya devam ediyor. Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) bugün oldukça anlamlı bir etkinliğe imza attı. Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’ın da bir bölümüne iştirak ettiği etkinlikte kadınlar ve çocuklar “Atatürk 1881 – 1919” sineme filmini izleyebilme imkanı buldular.

Uşak’ta kadınlara önemli imkanlar sunan ve onları çeşitli etkinliklerde buluşturarak sosyalleşmelerini sağlayan Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’nde bugün çok yoğun katılımlı bir etkinlik gerçekleştirildi.

ATATÜRK FİLMİNİ İZLEDİLER

Uşak’ın en işlek yerinde bulunan Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’nde bugün Dünya Sineması Günü etkinliği vardı. Bugün Uşaklı kadınlara ve çocuklara Cumhuriyet’in 100. yılı için çekilmiş olan ve Atatürk’ün hayatının anlatıldığı “Atatürk 1881 – 1919” sinema filmi gösterildi.

Başrolünde ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli’nin yer aldığı filmde başarılı oyuncu Mustafa kemal Atatürk’ü canlandırdı. Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatından önemli kesitlerin yer aldığı filmde Cumhuriyet’in hangi zorluklarla kurulduğu çok net bir şekilde gösteriliyor. Uşaklı kadınlar ve çocuklar bugün bu başarılı filmi izlediler ve oldukça duygusal anlar geçirdiler.

BAŞKAN MEHMET ÇAKIN İLE BULUŞTULAR

Gerçekleştirilen etkinliğin bir kısmında da Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın da yer aldı. Filmin ardından Başkan Mehmet Çakın ile çay sohbetinde buluşan Uşaklılar hem kendisine teşekkür ettiler hem de yeni taleplerini direkt olarak iletebilme fırsatı buldular.

f-5tjfzxgaayhls.jpg

Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan “Atatürk 1881 – 1919” sinema filmi izleme etkinliği takdirle karşılanırken katılımcılar benzer organizasyonların yapılmasını da istediklerini söylediler. İlerleyen haftalarda Kasın Koordinasyon Merkezi’nde önemli etkinliklerin yapılmaya devam edileceği belirtildi.