Uşak Belediyesi çocukları tatilde tiyatroya bekliyor!

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatroları ara tatile özel olarak sunacakları Çikolata Dükkanı isimli oyuna tüm çocukları davet etti.
Uşak Belediyesi çocukları tatilde tiyatroya bekliyor!

Cuma günü ara tatile çıkan öğrencilere Uşak Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından çağrı yapıldı. Ara tatilde çocukları tiyatroya davet eden Uşak Belediyesi, çocuklara özel Çikolata Dükkanı isimli oynun sahneleneceğini ifade etti.

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda çocuklar için Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Çikolata Dükkanı isimli oynun Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneleneceği ifade edildi. Oyun ücretli olarak sahnelenecek ancak bilet ücreti oldukça düşük tutulacak.

UŞAK BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROLARI ÇİKOLATA DÜKKANI İSİMLİ OYNUN BİLET FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada "Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü çocuklarımızı ara tatilde de yalnız bırakmıyor...

cikolata-dukkani.jpg

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahnelediği "Çikolata Dükkanı" 14-15-16-17-18-19 Kasım 2023 tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezinde sizlerle... Biletler 10 TL olup Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış noktasından temin edebilirsiniz" diyerek bilet fiyatı 10 TL olarak ilan edildi.

Bugün itibari ile oyun sanhenelenmeye başlarken Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günü seyircilerle buluşmaya devam edecek. 19 Kasım 2023 Pazar günü son kez seyircisi ile buluşacak olan oyun çocuklara eğlenceli dakikalar sunacak.