Uşak’ta “Kaç Çocuk Daha Ölecek Gazze’de?” Seramik Sergisi halka açıldı

Gazze’de yaşanan insani dram tüm Dünya’nın dilinde! Ekim ayından bu yana saldırılarına devam eden İsrail binlerce çocuğun ölmesine neden oldu. Bu saldırılara dikkat çekmek isteyen Dr. Ali Uslu’nun seramik sergisi Uşak halkının beğenisine açıldı.
Uşak’ta “Kaç Çocuk Daha Ölecek Gazze’de?” Seramik Sergisi halka açıldı

Uşak Kültür Sanat, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Gazze’de yaşanan zulmün gözler önüne serilmesi adına Uşak’ta “Kaç Çocuk Daha Ölecek Gazze’de?” isimli seramik sergisinin açıldığını duyurdu.

ALİ USLU’YA TEŞEKKÜR BELGESİ

Sanatçı Ali Uslu’nun eserleri vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplarken, Uşak Valisi Dr. Turan Ergün de Sanatçı Uslu’ya başarılarından dolayı teşekkür belgesini sundu.

ÇALIŞMALAR BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Sosyal medya üzerinden konuya ilişkin açıklama yapan Uşak Kültür Sanat, şu paylaşımı yaptı:

“Gazze'de yaşanılan zulmü gözler önüne seren "Kaç Çocuk Daha Ölecek Gazze'de?" isimli Seramik Sergisi Atatürk Kültür Merkezi Sanat Galerisinde sanatsever halkımızın beğenisine sunuldu. Ali Uslu tarafından yapılan eserler vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı..

ekran-goruntusu-2024-02-12-134102-min.png

SERGİYE ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

Uşak Valisi Sayın Dr. Turan Ergün, Uşak İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil Yücel, Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Zeynep Ceylaner ve değerli protokol üyelerinin kayıldığı sergide Uşak Valisi Sayın Dr. Turan Ergün, Sanatçı Ali Uslu'ya Teşekkür Belgesini takdim etti”

İlginizi çekebilecek diğer kültür sanat haberlerinden bazıları:

AYAKKABILAR DİKKAT ÇEKTİ

Sergide en çok dikkat çeken çalışmanın kanlı çocuk ayakkabıları olduğu görüldü. Sergiye katılanlar kanlı çocuk ayakkabılarının yanına karanfil bırakmayı da ihmal etmedi.