Uşak Valisi Ergün, Kitap Okuyorum Projesi’ni başlattı

Uşak Valisi Turan Ergün, bugün Şehit Mehmet Çetin Ortaokulu’ndaydı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Ergün, “Uşak’ta kitap da okunur, halı da dokunur” diyerek öğrenciler için “Kitap Okuyorum Projesi”ni başlattı.
Uşak Valisi Ergün, Kitap Okuyorum Projesi’ni başlattı

Konuya ilişkin açıklama Uşak Valiliği’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşıldı. Vali Ergün, öğrencilerle buluşarak projenin başladığını açıkladı.

Düzenlenen bu proje ile birlikte kitap okuma alışkanlığının kazandırılması için büyük başarı kaydedileceğini ifade eden Ergün, bütün öğrenci ve öğretmenlere başarılar dilemeyi de ihmal etmedi.

UŞAK VALİLİĞİ DUYURDU

İşte Uşak Valiliği’nin resmi hesabı üzerinden yapılan o paylaşım:

“Okul ziyaretleri kapsamında Şehit Mehmet Çetin İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Dr. Turan Ergün, İdarecilerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya gelerek eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında değerlendirmede bulundu.

ekran-goruntusu-2024-02-21-141023-min.png

Vali Dr. Turan Ergün, Şehit Mehmet Çetin Ortaokulu’nda “Uşak’ta kitap da okunur; halı da dokunur.” diyerek “Kitap Okuyorum Projesi”ni başlattı.

Bu proje ile kitap okuma alışkanlığının kazandırılmasında büyük başarı kaydedileceğini; öğrenci, öğretmen, veli işbirliğinin bu noktada çok önemli olduğunu vurguladı. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diledi”

Valiliğin başlattığı proje öğrenci ve öğretmenlerin beğenisini kazandı.