Denizli Merkezefendi seyircisi 3 Beş 8 ve Diğer Şeyler adlı oyunla bir araya gelecek

Denizli'de kültür sanat faaliyetleri tüm hızı ile devam ederken Merkezefendi Kent Tiyatrosu yeni oyunu ile seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.
Denizli Merkezefendi seyircisi 3 Beş 8 ve Diğer Şeyler adlı oyunla bir araya gelecek

Merkezefendi'de sahneledikleri oyunlar ve gösterdikleri performans ile seyircisinden tam not almayı başaran Merkezefendi Kent Tiyatrosu oyuncuları yeni oyunları için geri sayıma başladı. 21 Şubat 2024 tarihinde sahnede sergileyecekleri ‘3 Beş 8 ve Diğer Şeyler’ adlı oyun için hazırlıklarını tamamlayan ekip seyircisiyle buluşmak için sabırsızlanıyor.

Bundan önce sahneledikleri tüm oyunlarda sanatseverlerin beğenisini kazanan ekip Birol Tezcan, Ceyhun Atmaca ve Sinan Küçüköz'ün yazdığı ve Selahattin Doğramacı'nın yönetmenliğini yaptığı ‘3 Beş 8 ve Diğer Şeyler’ isimli oyunla bir kere daha bu başarılarını tekrarlamaya hazırlanıyor. Söz konusu oyun 21 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 20:00'de Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salon’da seyirsici ile buluşacak.

MERKEZEFENDİ KENT TİYATROSU YENİ OYUNU İLE SAHNEDE!

Sahne aldıkları her oyun ile sanatseverlerden büyük beğeni toplayan Merkezefendi Kent Tiyatrosu, 21 Şubat 2024 Çarşamba günü seyircisiyle bir araya gelecek.

denizli-1.jpg

Merkezefendi Kent Tiyatrosu sahne aldıkları her oyun ile sanatseverlerden büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Kültürel faaliyetlini sürdüren Merkezefendi Kent Tiyatrosu, oyunlarını sahnelemeye devam ediyor.

denizli-2.jpg

Birol Tezcan, Ceyhun Atmaca ve Sinan Küçüköz'ün yazdığı ve Selahattin Doğramacı'nın yönetmenliğini yaptığı ‘3 Beş 8 ve Diğer Şeyler’ isimli oyun 21 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salon’da sahnelenecek.

Merkezefendili sanatseverler oyunu sahnede canlı olarak izlemek için tiyatro davetiyesini Merkezefendi Belediyesi internet sitesinden online olarak temin edebilecekler. Yeni oyunun da tam not alması bekleniyor.