Uşak Şehir Tiyatrosu’nda 15-16 Mart’ta Gökyüzünde Bir Nokta Oyunu sergilenecek!

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda önümüzdeki hafta Gökyüzünde Bir Nokta Oyunu sergilenecek. Etkinliğe ilişkin detayları Uşak Kültür Sanat, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Ücretli olarak sergilenecek oyunun tarihi 15-16 Mart olarak belirtildi.
Uşak Şehir Tiyatrosu’nda 15-16 Mart’ta Gökyüzünde Bir Nokta Oyunu sergilenecek!

Uşaklıların beğeni ile izleyeceği Gökyüzünde Bir Nokta oyunu sergilenecek. X sosyal medya hesabı üzerinden oyuna ilişkin detayları aktaran Uşak Kültür Sanat, oyunun Şehir Tiyatrosu’nda sergileneceğini belirtti.

"BİYOGRAFİK DRAM TÜRÜNDE BİR OYUN"

Oyunun duyurusu için yapılan açıklamada şu açıklama yaptı:

“‘Gökyüzünde Bir Nokta’ cumhuriyetimizin pek bilinmeyen iki önemli kadın figürünün anısına yazılmış biyografik dram türünde bir oyun.

Uşak Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının sahneleyeceği "Gökyüzünde Bir Nokta" oyunu 15-16 Mart 2024 tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezinde”

İşte oyunun yayımlanan afişi:

gh1oqavxyaa7bdo-min-001.jpg

Birgül Yeşiloğlu Güler’in kaleme aldığı oyun 15-16 Mart 2024 tarihinde saat 21.00’de Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenecek.

15-16 MART’TA UŞAKLILARLA BULUŞACAK

Gökyüzünde Bir Nokta oyunu, 15-16 Mart 2024 tarihinde Uşaklılarla buluşacak. Oyuna ilişkin detayların belirtildiği açıklamada “Cumhuriyetimizin pek bilinmeyen iki önemli kadın figürünün anısına yazılmış biyografik dram türünde bir oyun” ifadesi kullanıldı.

İlginizi çekebilecek diğer Kültür Sanat haberleri:

Oyunun ücretli olarak sergileneceği belirtilirken, biletlerin biletinial üzerinden de alınabileceği belirtildi.