Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan; Türkiye’nin yıldızına yıldızlı Uşak Halısı hediye etti

Türkiye de pop müziğin efsane kadın sanatçılarından Yıldız Tilbe, Uşak 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda sevenleriyle buluştu. 
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan; Türkiye’nin yıldızına yıldızlı Uşak Halısı hediye etti

Meydanın Ziraat Bankası köşesini aşan bir şekilde insanla dolu olması Yıldız Tilbe’yi de coşturdu.

Geçmişten bugüne dillerden düşmeyen şarkıları  ile Uşaklıları ikendine hayran bırakan Yıldız Tilbe’ye teşekkür eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, 15 ve 16. Yüzyıl modeli Uşak’ta dokunmuş yıldızlı halı ve UTAŞ Uşakspor forması hediye etti.

Tahminen 10 bin kişiyi aşan hayran kitlesi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Türk Müziğinin efsane ismi Yıldız Tilbe, yaklaşık iki saat sahnede kaldı ve 40 dan fazla şarkı seslendirdi. Şarkılarının yanı sıra kendine özgü dansları ile on bini aşkın Uşaklıyı coşturdu.

“BU KADAR ESKİ HALININ ÜZERİNE NASIL OTURACAĞIM?”
Efsane sanatçının konseri günler öncesinden 21.30 da gerçekleştirileceği duyurulmasına rağmen, alana saatler öncesi gelen Uşaklılar yaklaşık 2 saat süren şiddetli sağanak yağmur altında kalmalarına rağmen alanı terk etmedi. Konserin başlamasına 20 dakika kala yağmur kesildi ve konser boyunca hiç yağmadı.

Geçen yıl 3. Lig’de UTAŞ Uakspor’un şampiyon olması üzerine, aşigoların Yıldız Tilbe konseri talebi karşında söz veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan da sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Cumartesi günü 2. Lig Beyaz grup’ta ilk sınavını Ankara da Hacettepespor karşısında verecek olan UTAŞ Uşaksporlu futbolcular da konserde keyifli dakikalar yaşadı.

Konser bitiminde küçük kızı ile sahneye çıkarak sanatçıyı tebrik eden Cahan, “ Yıldız Hanım’a bizi kırmayıp davetimizi kabul ettiği çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin yıldızına, yıldızlı tarihi Uşak halısı hediye ediyoruz. Bu halı 15. Ve 16. Yüzyılın yıldızlı Uşak halısı modelidir ve Uşak’ın yıldızıdır” dedi.

Yıldız Tilbe, “İyi ama ben bu halının üzerine nasıl oturacağım? Çok eski” deyince Başkan Cahan, halının Uşak Belediyesi Dokur Evi’nde yeni dokunduğunu sadece modelinin 15 ve 16. Yüzyıl olduğunu ve üzerinde rahatlıkla oturabileceğini belirtti.

Yıldız Tilbe halının üzerine yatarak bir şarkı okudu. Daha sonra Tilbe’ye üzerinde “Yıldız Tilbe 64” yazılı kırmızı siyah UTAŞ Uşakspor forması Cahan tarafından hediye edildi. Konuk sanatçı Yıldız Tilbe, Uşak Belediye Başkanı Cahan ve küçük kızı, on bini aşkın izleyici ile birlikte, “Delikanlım” parçasını okuyarak konserin finalini gerçekleştirdi.

İlgili Haberler