Başkan Cahan’dan aşigolara şampiyonluk hediyesi: “Yıldız Tilbe konseri “

Pop, arabesk, halk müziği ve sanat müziği olmak üzere müziğin her formunda sanatını başarı ile icra eden besteci, söz yazarı ve şarkıcı Yıldız Tilbe, 27 Ağustos pazartesi günü, saat 21.30 da 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda (Atatürk Anıtı önü) Uşaklılara müzik ziyafeti sunacak.
Başkan Cahan’dan aşigolara şampiyonluk hediyesi:  “Yıldız Tilbe konseri “

Geçtiğimiz yıl, UTAŞ Uşakspor’un 3. Ligde şampiyon olması üzerine kendisinden “Yıldız Tilbe konseri” düzenlenmesini isteyen taraftarlara söz veren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan sözünü yerine getirdi.

Müthiş sahne performansı ve dillerden düşmeyen şarkıları ile milyonlarca insanı kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe’nin Uşak konserine rekor sayıda Uşaklının katılması bekleniyor. Meydanda konserle ilgili hazırlıkların bu rekor katılım beklentisi doğrultusunda yapıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz Mayıs UTAŞ Uşakspor’un 3. Ligde şampiyon olması üzerine bazı taraftarlar, sosyal medya aracılığı ile Başkan Cahan’dan Uşak’ta bir Yıldız Tilbe konseri düzenlemesini talep etmişlerdi.

Bu paylaşıma cevap veren Cahan, “Aşigolar’ın isteği başım üstüne… Yeter ki şampiyonluk gelsin , Yıldız Tilbe size feda olsun” ifadesini kullandı ve bu sözünü de yerine getirmiş oldu.

AŞİGOLARDA BÜYÜK SEVİNÇ

Belediye Başkanı seçildiği 2014 yerel seçimleri öncesi Uşak kentinin profesyonel liglerde futbol takımı olmamasını, “Büyük bir utanç” olarak niteleyen ve başkan seçildiği takdirde Uşak’ın bu hayalini gerçekleştireceği sözünü veren ve yerine getiren Başkan Cahan’ın konser sözünü de tutması aşigoların keyfini yerine getirdi.

Kısa adı; “Aşigolar Derneği” olan “1967 Uşaksporlu Aşigo Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Fehmi Tezer, “Birkaç hafta önce derneğimizin değerli yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Uşak Belediye Başkanımız Sayın Nurullah Cahan’a makamında bir nezaket ziyareti gerçekleştirmiştik. Bu ziyaret sırasında Sayın Başkanımızın bize göstermiş olduğu candan yakınlık tüm aşigolara büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olmuştu. Sayın Cahan, profesyonel liglerde bir Uşak takımı görme isteğimizi yerine getirerek uzun yıllar süren bir aradan sonra bize iki yıl üst üste şampiyonluk zevkini tattırmıştı. Şimdi de aşigoların Yıldız Tilbe konseri isteğini yerine getirdi. Kendilerine derneğim ve tüm aşigolar adına tekrar tekrar teşekkür ederim. Her şey Uşakspor için” şeklinde duygularını dile getirdi.

İlgili Haberler