Masterchef Tahsin bayıldı mı, ne oldu, hasta mı?

Türkiye'nin en çok takip edilen yarışma programlarından olan Masterchef'te final heyecanı yaşandı. Finalde yarışmacılardan Tahsin rahatsızlık yaşarken o anlar ekrana yansıyınca herkes için merak konusu oldu.
Masterchef Tahsin bayıldı mı, ne oldu, hasta mı?

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasında final heyecanı yaşandı. Finale kalan yarışmacılardan Tahsin ve Esra kozlarını paylaştılar. Hünerlerini gösteren yarışmacılar programın jürisini ikna ederek şampiyon olmanın yolunu denediler. Ancak finale yarışmacılardan Tahsin'in geçirdiği rahatsızlık damga vurdu. Masterchef Tahsin'e ne oldu?

PUANLAR AÇIKLANIRKEN RAHATSIZLANDI!

Masterchef Türkiye'de final heyecanı sırasında jüri üyesi olan şefler yarışmacıların yemeklerine puanlarını verirken Tahsin rahatsızlık geçirdi. Ayakta durmakta zorlanınca Tahsin'e ilk yardım elini rakibi Esra uzattı. Bu sırada tüm şefler de Tahsin'in yanına gelerek yardımcı oldular. Sağlık ekibinin de kontrol ettiği Tahsin'in önemli bir durumunun olmadığı ortaya çıktı. Anlık bir tansiyon düşüşü yaşayan Masterchef Tahsin'in tehlikeli bir durumun olmadığı belirlendi.

TAHSİN BAYILDI MI?

Masterchef Tahsin'in rahatsızlık yaşamasının ardından sosyal medyada "Tahsin bayıldı" şeklinde haberler yayılmaya başlandı. Ancak bu biraz durumun abartılmasından kaynaklanıyor. Tahsin bir baygınlık geçirmedi ama tansiyonu düştüğü için dengesini kontrol etmekte bir anlık güçlük yaşadı. Sonrasında ise sağlık ekibinin kontrolünün ardından yarışma devam etti.

Masterchef finaline damga vuran bu olay en çok konuşulan konulardan birisi oldu. yarışmanın kazananı ise Esra oldu. Bu sonuç ile Esra Masterchef şampiyonları arasında yerini aldı. Tahsin yarışmayı ikinci olarak tamamlarken akıllarda geçirdiği rahatsızlık kaldı.