Kütahya Belediyesi’nden alkışlanacak hareket! 65 yaş üstüne şehri gezdirdiler

Kütahya Belediyesi 65 yaş üstü vatandaşları unutmadı. Aktarılan son habere göre Kütahya Belediyesi, 65 yaş üstü vatandaşları gezdirerek, Kütahya şehrinin güzelliklerini aktardı. Geziye Belediye Başkanı vekili de katıldı.
Kütahya Belediyesi’nden alkışlanacak hareket! 65 yaş üstüne şehri gezdirdiler

Yaptığı çalışmalarla dikkat çeken belediyelerin başında gelen Kütahya Belediyesi dün 65 yaş üstü vatandaşları çeşitli yerlere götürerek gezdirdi. Gezinin sonunda ise Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda Belediye Başkanı Vekili Abdullah Damcı da vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların geziden çok memnun oldukları aktarılırken, emeği geçen herkese teşekkür edildi.

ŞEHRİN GÜZELLİKLERİ GEZDİRİLDİ

Sosyal belediyecilik uygulamalarıyla ülkemize örnek olan Kütahya Belediyesi, 65 yaş ve üzeri vatandaşları Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı, Ağaçköy Restoran, Millet Bahçesi, Hisar Kalesi, Cafer Paşa Dârülkurrâsı ve Zafer Meydanı’na götürerek şehrin güzelliklerini gezdirdi.

VATANDAŞLARA ÖZEL HEDİYELER VERİLDİ

Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda misafirlerle sohbet ederek kendileri için özel hazırlanan hediyeleri vatandaşlara takdim etti. Geziye katılan vatandaşlar, gezilen yerlerin birçoğuna gidemediklerini ve Kütahya Belediyesinin buna vesile olmasından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. İşte geziden aktarılanlar:

aw084221-01.jpg

aw084221-03.jpg

Gezinin sonunda ise Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda oturan vatandaşlara çeşitli ikramlar sunuldu. Etkinliğe katılanların yüzünden memnun oldukları anlaşılıyordu.