Hamdi Alkan kimdir? Nereli kaç yaşında?

Hamdi Alkan geçtiğimiz günlerde bir süredir yoğun bakımda olan annesinin hayatını kaybetmesi üzerinde yapmış olduğu sosyal medya paylaşımında sonra vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.
Hamdi Alkan kimdir? Nereli kaç yaşında?

Hamdi Alkan kimdir? Nereli kaç yaşında?: Hamdi Alkan'ın annesi bir süredir yoğun bakımdaydı. Geçtiğimiz hayatını kaybetmişti. Bunun üzerine Hamdi Alkan sosyal medya hesabı üzerinden annesini kaybettiğini paylaşmıştı. Peki Hamdi Alkan kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Hamdi Alkan 1967 yılında Hatay'ın Antakya ilçesinde doğdu. Sina yapımcısı ve yönetmeni aynı zamanda tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu olan Hamdi Alkan daha önce bir çok yapımda yer aldı. Gazman tiplemesi ve Cino karakteri ile tanınmaktadır. 1967 tarihinde  Hatay'ın Antakya ilçesinin Döver köyünde dünyaya geldi. Kökeni arap olan Alkan ilkokul, ortaokul ve liseyi Hatay'da bitirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 

Daha sonra üniversite öğrenciliği esnasında ise kitap satarak geçimini sağladı. Konservatuar girerek profesyonel olarak oyunculuk eğitimi almak isteyen Hamdi Alkan bir türlü bu istediğini gerçekleştiremedi. Ayrıca üniversiteyi ise tam 12 yılda tamamladı. 2023 Survivor'a katılan Zeynep Alkan ise Hamdi Alkan'ın kızı. 

Kariyerinde tiyatro oyunculuğu, dizi oyunculuğu ve yönetmelik gibi birçok başarıya sahip oldu. Annesi ev hanımı olan Alkan'ın babası ise adliyede mübaşir olarak çalıştı. 

İlgili Haberler