Bakımı kolay olan bitkileri derledik!

Bakımı kolay olan bitkileri sizler için araştırdık.
Bakımı kolay olan bitkileri derledik!

Şehrin merkezinde oturan insanlar betonların arasında yaşamaktan sıkılmış durumda. Hal böyle olunca her fırsatta kendilerini doğaya atıyorlar. Yaşadıkları alanları da ellerinden geldiği kadar yeşillendirmeye ve bitkiler ile süslemeye çalışıyorlar. Fakat gün içinde bitkilere bakmaya pek vakit bulamıyorlar. İşte bu yüzden bakımı kolay olan bitkileri sizler için araştırdık. Hem hayallerinizdeki balkona ya da bahçeye sahip olacaksınız hem de bakıma çok gerek olmayan bitkilere çok fazla zaman ayırmaktan kurtulacaksınız. Peki bakımı kolay olan bitkiler hangileri?

BAKIMI KOLAY OLAN BİTKİLER

Gün akışında çalışan ve ev ile  çok fazla ilgilenemeyen birisyesiniz bu haber tam size göre. Evinizde bitki bakmak isteyerek aldığınız bitkilere özen gösteremediğiniz zaman solması kaçınılmaz. Fakat bu bitkilerin bakımı o kadar kolay ki size hiç zorluk çıkarmayacak. Bu bitkiler çok fazla suya ihtiyaç duymazlar. Kendi başlarına da büyüyerek özel bakım istemezler. İşte bakımı kolay olan bitkiler.

Monstera

Starliçe

Kılıç (sanseviara)

Lyrata (keman kauçuk)

Kaktüsler

Pathos sarmaşığı 

Kurdele

Zamia

Dracaena Marginata

Şans Bambusu

Para Ağacı

Bu tarz haberden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. Birbirinden farklı ve dikkat çekici araştırmalar ile sizlere güzel haberler sunmaya devam ediyoruz. 

İlgili Haberler