2023 Konya Kayseri Samsun ve Trabzon iftar çadırları nerede kurulacak?

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte ilk oruç bugün tutuldu. İftarı toplu alanlarda açmak isteyenler bulundukları şehirlerde ve ilçelerde iftar çadırının kurulup kurulmayacağını merak ediyor.
2023 Konya Kayseri Samsun ve Trabzon iftar çadırları nerede kurulacak?

Ramazan ayına girilmesiyle birlikte ilk oruç bugün tutuldu. Ramazan ayının ruhunu tam anlamıyla yaşamak ve toplu alanlarda iftar açmak isteyen vatandaşlar bulundukları şehirlerde iftar çadırının kurulup kurulmadığını merak ediyor. Peki Konya, Kayseri, Trabzon ve Samsun'da nerelerde iftar çadırları kurulacak? İşte yanıtı.

Belediyeler tarafından kurulan iftar çadırları şehrin neredeyse tüm ilçelerinde kuruluyor. Bulundukları şehirlerde iftar çadırının olup olmadığını ve varsa nerede kurulduğunu merak eden vatandaşlar arama motorları üzerinden araştırmalar yapıyorlar. Geçtiğimiz senelerde koronavirüsten dolayı iftar çadırları kurulamadı. Fakat bu yıl belediyeler tarafından yapılan açıklamalara göre iftar çadırları çeşitli yerlere kurulacak. 

İFTAR ÇADIRLARI

Konya'da Selçuklu, Karatay, Meram, Ereğli ve Akşehir'de iftar çadırları kurulacaktır. 

Kayseri'de ikamet ettiğiniz ilçelerin belediyelerinin yayınlamış oldukları duyuruları takip ederek iftar çadırının kurulup kurulmadığını öğrenibilirsiniz. İşte Kayseri'nin ilçeleri; Akkışla
Bünyan
Develi
Felahiye
Hacılar
İncesu
Kocasinan
Melikgazi
Özvatan
Pınarbaşı
Sarıoğlan
Sarız
Talas
Tomarza
Yahyalı
Yeşilhisar

Samsun'da geçen yıl diğer şehirlerde olduğu gibi koronavirüs nedeniyle iftar çadırları kurulamadı. Bu yıl ise belediyeler tarafından iftar çadırlarının kurulması bekleniyor. Bulunduğunuz ilçelerin belediyelirinin yayınlamış olduğu duyuruları takip ederek hangi ilçede ve nerede iftar çadırı kurulacağını kontrol edebilirsiniz.

İlgili Haberler