Venüs Retrosu geliyor! En çok o burçlar etkilenecek

Venüs Retrosuna hazırlıklı olun. Bu burçlar çok fazla etkilenecek. Astrologlar uyardı.
Venüs Retrosu geliyor! En çok o burçlar etkilenecek

Venüs Retrosu yaklaşıyor. En çok etkilenecek burçlar Astrologlar tarafından açıklandı. Venüs retrosu her 8 yılda 5 kez gerçekleşir. Genel olarak 40 gün kadar sürer. İşte bu olayın ise burçlara iyi ya da kötü etkisi olur. Venüs retrosunun etkileyeceği burçlar Astrologlar tarafından açıklandı. Bu burçları neler bekliyor sorusunun yanıtı Astrologlar tarafından verildi.

Venüs gezegeni genelde kadın güzelliği ve estetik ile ilgilidir. Bu sebeple retro dönemlerinde estetik bakımlar, estetik ameliyatlar ve kozemetik konularında alerji gibi bazı olumsuz olaylar görülebilir. Tüm burçlar için yapılan bu uyarıya bu dönemde dikkat edilmesi gerekmektedir. 

VENÜS RETROSU 22 TEMMUZ'DA GERÇEKLEŞECEK

Venüs retrosu 22 Temmuz 2023 tarihinde tam olarak 28 derece Aslan burcunda hareket edecektir. 40 gün ve 40 gece sürecek olan bu olay aşk hayatını, maddi durumları ve özgüveninizi etkileyecek. Söz konusu retro her zaman iyileşmek ile ilgili. İyileşmek pek çok olumlu çağrışımlar hissettiren bir kelime olsa da pazı acı olayların da yaşanabileceğine işaret etmektedir. Peki Venüs retrosundnan etkilenecek olan burçlar hangileri?

VENÜS RETROSUNDAN ETKİLENECEK BURÇLAR

Boğa

Boğalar ve yükselen boğalar yaklaşan gerilim dolu günler sizi bekliyor olacak. Ailenizde ve arkadaş çevrenizde anlaşamadığınız birçok konu ortaya çıkacak. Aş gezegeninde hareketlenmeler yaşanacak. Bu durumdan kaçınılmaz bir şekilde etkileneceksiniz.

Aslan 

Aslan burçları bu yaz baya yorucu geçiriyor. Bunun üzerine bir de retro kapıda. Retro sebebiyle bazı öz güven problemleri yaşayabilir ve iş hayatında birçok sorunla karşılaşabilirsiniz. İşten çıkarılma ya da istifa etme gibi bazı problemler yaşanabilir. 

Akrep

Akrepler kariyet konusunda bazı zor zamanlar yaşayacak. Bu işin hayatınızı nasıl etkilediğini düşünüp önemli bir karar alacaksınız. Bu da kariyet hedeflerinizi değiştireceğiniz anlamına geliyor. Gerilim dolu anlar yaşanacak hazırlıklı ol.

İlgili Haberler