17 Temmuz'a dikkat! O tarihten sonra o burçların hayatı değişecek

17 Temmuz tarihine aman dikkat. O burçların hayatlarını etkileyecek.
17 Temmuz'a dikkat! O tarihten sonra o burçların hayatı değişecek

Astrologlar tarafından 17 Temmuz tarihi işaret edilerek o burçların hayatlarında ne gibi değişiklikler olacağı açıklandı. Peki 17 Temmuz 2023 tarihinin önemi nedir?

17 Temmuz tarihinde yılın en önemli astrolojik olaylardan biri olan Güney ve Kuzey Ay Düğümleri Boğa- Akrep aksından çıkarak Koç Terazi aksına geçiyor. Bu durumdan etkilenecek olan burçlar ise Astrologlar tarafından açıklandı. Ay düğümleri Ay'ın Güneş etrafındaki yörgüngesiyle Güneş'in yörgüngesinden kesiştiği noktalardır. Astrolojik açıdan ruhun izlediği yol olduğuna inanılmaktadır. Bu sebeple de oldukça önemli bir tarihtir. 

17 TEMMUZ'A DİKKAT! O BURÇLARI ETKİLEYECEK

Bu olayile birlikte her 18 ayda bir burç değişecek ve 1,5 yıl sonra kaderin nasıl şekilleneceği hakkında bilgi verilcek. Kuzey ve güney olmak üzere iki tane Ay düğümü vardır. .Bunlar ise Güneş ve Ay tutulmalarına bağlantılıdır.

17 Temmuz tarihi önemli ve kritiktir. Bu gün Ay düğümleri artık Boğa /  Akrep aksından çıkıyor.

17 Temmuz günü Ay düğümleri artık Boğa/Akrep aksından çıkıyor. Boğa, Aslan, Akrep ve Kova burçlarının 1,5 yıllık sınavı bitiyor. Söz konusu astrolojik olay, Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak burcunu kadersel olarak oldukça etkisi altına alacak. 

TERAZİ

Terazile yaşanacak olan bu olayın ardından eski alışkanlarını ve mutsuz olduğu dönemleri geride bırakacak. İlişkilerine çeki düzen verecek olan Terazi burçları bu dönemde güzel bir gelecek kurmayı planlayacak. Hayatları tamamen değişcek diyebiliriz.

KOÇ

Koçlar hayatlarında mutlu olacakları bir ortam hazırlamak için ellerinden geleni yapıyor. İşte bu çabalar sonuç verecek ve mutlu bir hayat sürmek için gerekli olan çoğu detayı oluşturabilecek. Bu tarihten sonra hayatlarında çok az sorun kalacak olan Koçlar bu dönemi iyi değerlendirmeliler. 

YENGEÇ

Yengeçler takıntılı oldukları birçok şeyin farkına varacak ve bu sevmediği huyunu değiştirmek için bir adım atacak. Bu dönemde önemli adımlar atarak aile üyelerinden bazılarını hayatından çıkarmak zorunda kalacak.

OĞLAK

Oğlak burçları ise bu süreçte zor bir zamandan çıktıkları için biraz tökezleyeckeler gibi. Fakat çabuk toparlayacak olan Oğlaklar iş hayatlarında yükselecekler. Emek verdikleri ve sonunda kavuştukları bu mevkiyi tırnakları ile kazıyarak geldikleri için ailesini gururlandırdığından da çok memnun olacak Oğlaklar biraz tatili hak ediyor.

İlgili Haberler