Saçım uzamıyor diyen hemen bunu denesin! Deli gibi saç uzatan Rapunzel iksiri

Saçım yavaş uzuyor diyenlere Rapunzel'i kıskandıracak mucize formül açıklandı. Tamamen doğal saç uzatma yöntemi...
Saçım uzamıyor diyen hemen bunu denesin! Deli gibi saç uzatan Rapunzel iksiri

Saçım uzamıyor diyen hemen bunu denesin! Deli gibi saç uzatan Rapunzel iksiri - Dökülen ve geç uzayan saçlar pek çok kişinin ortak sorunu olarak öne çıkarken yeni doğal formül ortaya çıktı.

Özellikle de son yıllarda stresin artması ile artık saç dökülmesi küçük yaşlarda çocuklarda bile ortaya çıkarken geç uzayan saçlar ile dökülen saçlara doğal formül açıklandı. Biberiyenin muhteşem faydası ile saçlarınız hem daha az dökülecek hem de çok daha kısa sürede uzayacak.

DOĞAL SAÇ UZATMA FORMÜLÜ NASIL HAZIRLANIR?

1.5 bardak klorsuz hazır su

1 yemek kaşığı biberiye

Suyu bir tencerenin içerisine alın ve kaynamaya bırakın. Kaynayan suyun içerisine taze biberiye ekleyerek kaynatın. Biberiye iyice kaynadıktan ve rengini suya bıraktıktan sonra altını kapatarak en az 15 dakika demlenmeye bırakın.

Ardından bu suyu bir tel süzgeç yardımı ile süzün ve sprey şişeye doldurun. Temiz ve yıkanmış saça sprey ile uygulayın ve saç köklerine masaj yaparak yedirin ve saçınızda bekletin. Haftada 2-3 kere tekrarlayın.

BİBERİYENİN SAÇA FAYDASI NEDİR, SAÇ DÖKÜLMESİ VE SAÇ UZATMA ETKİSİ VAR MI?

Saç derisini besleyen biberiye içerisinde bulunan etken maddeler ile hem saç kökünü güçlendirerek dökülmeleri engellemekte hem de yeni saç oluşumunu destekleyerek daha hızlı uzamasını sağlamaktadır.