Sararmış klozet duvar plastik hepsi bembeyaz olacak! Evde 3 malzeme ile mucize yaratın

Sararan beyaz eşya, duvar, plastik ve klozet kabus haline gelirken kesin pratik çözümü için formülü bulundu.
Sararmış klozet duvar plastik hepsi bembeyaz olacak! Evde 3 malzeme ile mucize yaratın

Sararmış klozet duvar plastik hepsi bembeyaz olacak! Evde 3 malzeme ile mucize yaratın - Sık kullanıma bağlı olarak pek çok eşyada zamanla sararma meydana gelirken özellikle de beyaz eşya ve klozetlerde sararma büyük sorun olabilmektedir.

Sararan klozet ve beyaz eşya ile plastik eşyaları değiştirmek yükselen fiyatları nedeni ile son derece zor bir hale gelirken bunun yerine evde basit malzemeler ile beyazlatma formülü hazırlayabilirsiniz. İşte bunun için yapılması gerekenler...

EVDE MUCİZE BEYAZLATICI FORMÜLÜ HAZIRLAMA! SARARAN EŞYALARA KESİN ÇÖZÜM...

Sararmış eşyalarınız ile başınız beladaysa bu durumda ilk yapmanız gereken hemen evde bu formülü hazırlamak olmalı. Bunun için sahip olmanız gerekenler ise son derece basit. Hemen hemen her evde bulunan 3 malzemeyi karıştırmanız yeterli olacak. Bu malzemeler:

Arap sabunu

Çamaşır sodası

Beyaz renkli bulaşık makinesi parlatıcısı

Karışımı hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta tüm malzemelerin eşit miktarda konulması. Yani hepsi ya 1 çay bardağı ya da 1 su bardağı, 1 kahve fincanı olacak.

İlk olarak çamaşır sodasını, sonra bulaşık makinesi parlatıcısı koyarak iyice karıştırın. Son olarak arap sabununu ekleyin. Karışımda asla mavi renkli bulaşık makinesi parlatıcısı kullanmayın mutlaka beyaz olanını tercih edin. Hepsini karıştırdıktan sonra sprey şişesine doldurarak kullanacağınız yüzeye sıkın. Kullandıktan sonra durulama yapın ya da duru bir bezle alanı temizleyin.