Kasım ayı şans onlara gülecek para parayı mıknatıs gibi çekecek! İşte köşeyi dönecek şanslı burçlar

Kasım ayı burç yorumları yayımlandı Kasım'da şansın yüzüne güleceği burçlar belli oldu. Aslan, Başak, Yay, Kova, Boğa burçları dikkat!
Kasım ayı şans onlara gülecek para parayı mıknatıs gibi çekecek! İşte köşeyi dönecek şanslı burçlar

Kasım ayı şans onlara gülecek para parayı mıknatıs gibi çekecek! İşte köşeyi dönecek şanslı burçlar - Astrologlar Kasım ayında yaşanacak olan gelişmeler ve olaylar için tahminlerini açıklarken Kasım'da köşeyi dönecek şanslı burçlarda belli oldu.

Kasım ayı bazı burçlara bereket ve şans getirirken bazı burçlar ise ne yazık ki aradıkları mutluluğu biraz daha beklemek zorunda kalacaklar. Kasım ayında şansın yüzüne güleceği burçlar listesine Aslan, Başak, Yay, Kova ve Boğa burçları girdi. İşte şanslı burçlar...

KASIM AYINDA ŞANSIN YÜZÜNE GÜLECEĞİ BURÇLAR HANGİLERİ?

Disiplin abidesi olan ve her zaman daha iyiyi hedefleyen Başak burcu Kasım ayında sonunda bu çalışmasının karşılığını alacak. Başaklar Kasım ayı boyunca attıkları adımlarda başarının kapılarını aralarken bunun maddi getirisini de fazlasıyla görecekler.

Para harcamaya doymayan Aslanlar da Kasım ayında paraya kavuşacak burçlar arasında yer alırken 8 Kasım'da gerçekleşecek olan Ay Tutulması en çok Aslanlara yarayacak. Aslanlar Kasım ayında büyük bir değişiklik yaşayacak ve hep hayalini kurduğu kariyer adımlarını atacak.

Yaylar da bu dönemde son derece şanslı olacaklar. Ancak fevri davranışlar ve ani kararlardan mutlaka uzak durmaları gerekiyor. Maddi açıdan en şanslı olan burçlar arasında ilk başta ise Kovalar yer alacak. Kovalar uzun süredir kovaladıkları paraya fazlası ile Kasım'da kavuşacak, verdiği borçları toplayacak.