Karatay Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır?

Sağlıklı ve hızlı zayıflatan Karatay diyeti Canan Efendigil Karatay kimdir, öncelikle biraz onu tanıyalım. Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü, İstanbul Bilim Üniversitesi’nde daha önceden rektörlük yapmış olan, İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Ana Bilim Dallarında Öğretim Üyesi, Kalp ve İç Hastalıkları Uzmanı
Karatay Diyeti Nedir, Nasıl Yapılır?

Evet, bu kadar eğitim ve bilim dolu bir insanın tabi ki yönlendirmelerine uyum sağlamayı tercih etmemiz gerekir. Hem sağlığımız açısından hem de kilo almamak ya da kilo vermek amacıyla Canan Karatay' ın öncelikle neler düşündüğünü araştırıp öğrenmemiz gereklidir.

Hazır Gıdaların Yol Açtığı Sorunlar

Geçtiğimiz yıllarda fazlaca gündemde olan zayıflama ilaçları gibi sağlıksız ne olduğu ve nasıl üretildiği belli olmayan o kadar yan sanayi malzemeleri ile üretilmiş, sözde sağlıklı ve hızlı zayıflatan ürünler, yüzlerce kişinin hayatının sona ermesine sebep oldu. Hatırlarsınız mutlaka. Günlerce ana haber bültenlerinden düşmeyen olayları.. ve daha haberlerde bile duymadığımız kim bilir kaç genç zayıflama umudu ile bu ilaç adı altında satılan zehirleri kullanıp hayatını kaybetti.. İnternette veya ismi bile belli olmayan televizyon kanallarında gördüğünüz o asılsız haberlere ve ilaç adı altında satılan kimyasallara itibar etmeyin..

Karatay Diyetinin Püf Noktaları

Sağlıklı ve düzenli beslenme denildiğinde akla ilk gelen isimlerden biridir Canan Karatay. Günlük yaşantımızda televizyon kanallarında oldukça fazla görmek istenilen isimlerden biri olan Canan Karatay, zayıflama ile ilgili ve sağlıklı beslenme ile ilgili püf noktaları izleyiciler ile paylaşıyor sürekli. Katıldığı televizyon programlarını da takip ederek, nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini ve nasıl beslenilirse sağlıklı olunur gibi birçok konuda fikir sahibi olmuş olursunuz. Ayrıca bu televizyon programlarına bağlanarak bire bir Canan Karatay ile görüşebilir merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Karatay diyetinde sağlıklı olan tüm yiyecekler diyete dâhil edilirken, sağlıksız olan tüm gıdalar diyet ile birlikte vücuttan uzaklaştırılırlar. Profesör Doktor Canan Karatay’ ın yazmış olduğu kitapları okuyarak, yazmış olduğu makaleleri ve söyleşileri inceleyerek, ekranlardan takip ederek sağlıklı beslenme konusunda sizler de fikir sahibi olabilirsiniz. Özellikle kahvaltıdan başlayarak tüm gün önerilere uymanız daha etkili sonuç almanızı sağlayacaktır. Ekmeği tamamen bırakmalısınız, kahvaltılarda protein yönünden yüksek olan yumurtayı tüketmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz.

İlgili Haberler