Kadınların sakladığı o sır ortaya çıktı! Kaşları 5 günde orman gibi kalınlaştırıyor

Kadınlar arasında son dönemde popüler hale gelen kalın kaş modasına ayak uydurmak isteyenlere güzel haber geldi. Zaman içerisinde kaşların dökülmesi can sıkıcı olabilir. O sır açıklandı! Kaşları resmen 5 gün içinde kalınlaştırıyor! İşte merak edilenler..
Kadınların sakladığı o sır ortaya çıktı! Kaşları 5 günde orman gibi kalınlaştırıyor

İfadenin en önemli yansıtıcılarından olan kaşlar, son moda ile kalınlaşmaya başladı. Artık pek çok kişi kaşlarını kalınlaştırmaya çalışıyor. Kaşlarınızı kalınlaştırmak istiyorsanız, yapmanız gereken şey çok basit!

SÜREKLİ OLARAK TARAYIN

Kaşlarınızı sürekli olarak taramaya özen gösterin. Mantığını saç taramak gibi düşünebilirsiniz. Saçlar sürekli tarandıkça kan dolaşımı hareketlenecek ve bu da kaşların uzamasına neden olacak. Sizler de bu şekilde kaşlarınızı gün içerisinde taramanız gerekmektedir.

BADEM YAĞI MUCİZESİ

Badem yağının faydalarını bilmeyen yok! Düzenli olarak badem yağını kaşlarınıza sürerek kısa süre içerisinde kaşlarınızın uzamasını görebilirsiniz. Özellikle akşam yatarken sürebilir, badem yağının bu gece kaşlarınızda kalmasını sağlayabilirsiniz.

kas-nasil-kalinlastirilir-h1529770931-2d1677.jpg

YUMURTA SARISI

Yumurta sarısı da kaşlara sürülebileceğini biliyor musunuz? Çerisinde A, D ve E vitamini açısından çok zengin olan yumurtayı kaşlarınıza sürerek, kalınlaşmasını sağlayabilirsiniz. Yumurta sarısını kaşlarınıza sürdükten 1-2 dakika sonra yıkayabilir ya da banyo yapabilirsiniz.

ÇOK SIK ALDIRMAYIN

Kaşlarınızın uzaması ve kalınlaşmasını istiyorsanız, çok sık aldırmayın. Kuaföre belirli aralıklarla giderek kaşlarınızı temizleyebilirsiniz. Çevresinin temizlendiği kaşlarınız zaman içerisinde daha hızlı uzayacak ve kaşlardaki boşluklar dolacaktır.

Bu yöntemleri uyguladığınız zaman kaşlarınızdaki kalınlaşmayı kısa süre içerisinde fark edebilirsiniz. Ek olarak eczanelerden alacağınız kaş bakım yağlarını da düzenli olarak kullanabilirsiniz.