Evde kaş ve kirpik bakımı yapmak artık mümkün hale geliyor

Birçok kadın gür ve uzun kirpiklere sahip olmak için güzellik merkezlerinin yolunu tutuyor. Peki ama takma kirpi kullanmadan ok gibi uzun ve gür kirpiklere sahip olmak mümkün mü?
Evde kaş ve kirpik bakımı yapmak artık mümkün hale geliyor

Özellikle kadınlar son zamanlarda moda olmasından dolayı uzun ve gür kirpikleri tercih ediyor. Bundan dolayı güzellik merkezlerinin yolunu tutan kadınlar genellikle ipek kirpik taktırırken bu durum kirpiklerin azalmasına ve dökülmesine de neden oluyor. Peki ama takma kirpik kullanmadan nasıl gür ve uzun kirpiklere sahip olunabilir? Birçok kadın bu sorunun cevabını ararken uzman isimlerden bu konu hakkında açıklama gecikmedi.

Kirpik Nasıl Uzar: Kirpik Uzatan Doğal Yöntemler - Yemek.com

UZUN VE GÜR KİRPİKLERİN SIRRI

Uzun ve gür kirpiklere sahip olmak isteyen kadınlar takma kirpik tercih ederken uzman isimler ise kirpiklerin bundan dolayı seyreldiğini ifade ediyor. Özellikle bakım yağlarını işaret eden uzman doktorlar yağlardan kaynaklı kirpiklerin uzayıp gürleşeceğini de dile getiriyor. Fakat bakım yağlarında dikkat edilmesi gereken en önemli noktanın ise kaliteli bakım yağları olması gerektiğinden geçiyor.

Bu bakım yağı kaliteli değil ise kirpiklere zarar verir ve kirpikleri uzatmak yerine azaltır. Bundan dolayı uzman doktorlar kirpik ve kaş yağlarının çok iyi bakım yaptığını ifade ederken genellikle bu tarz ürünlerin bilindik yerlerden alınması gerektiğini de ifade ediyor. Gece yatmadan önce kaşa ve kirpiğe uygulanan bakım yağının önemine de dikkat çekiyor.