Dünyaca ünlü astrolog açıkladı! En çok yalan konuşan 3 burç!

Dünyaca ünlü astrolog Reda Wigle en çok yalan konuşan 3 burç sorusuna yanıt verdi. Yalan eğilimi en yüksek olan burçlar hangileri?
Dünyaca ünlü astrolog açıkladı! En çok yalan konuşan 3 burç!

Dünyaca ünlü astrolog Reda Wigle yapmış olduğu açıklama ile büyük bir tartışma konusunu alevlendirdi. En çok yalan konuşan burçları açıklayan ünlü astrolog 3 burcun biletini kesti. Reda Wigle’nin açıklamasına göre ikizler, akrep ve oğlak burçları en çok yalan konuşan burçlar olarak bildirildi.

İKİZLER BURCUNUN YALAN EĞİLİMİ!

İkizler burcunun yalan eğilimini açıklayan Reda Wigle, “İkizler burcu kolaylıkla yalan söyleyebilir. Bunun nedeni onun gerçeklik algısından kaynaklanmaktadır. Gerçek ona göre değişebilir, tartışılabilir ve çok belirsizdir. Gerçekleri hatırlasalar bile ona bir şeyler katarlar. Halüsinasyon gören bir özellik vardır onlarda. İkizler burcunun dürüstlüğünü anlayamazsınız. Gece ile gündüz gibidir. Ruh halleri ve kişisel gündemleri onların dürüstlüğünü belirler.” dedi.

AKREP BURCU YALANI SEVER!

Akrep burcunu da yorumlayan Reda Wigle, “Akrep burcunun yalan eğilimi ikizlerden biraz farklıdır. İhmal etme konusunda bir ustadır Akrepler. Başkalarının yalanlarından faydalanırlar. Kendi yalanlarını da bir silaha dönüştürmedikçe kullanmazlar. Gerçeği karşısındakilerden esirgeyen Akrepler samimiyet göstermek istemezler. Bu onların kötü olduklarından kaynaklanmıyor. Karşısındakine de kendisine de güvenmiyorlar. Bu güvensizlik büyük bir şüpheye neden oluyor ve akabinde de yalan geliyor. Yalanı çevrelerine bir hükmetme aracı olarak kullanırlar. Akrepler yalanları yakalandığında kolay kolay pes etmezler. Bir anda sizi o yalana inandırabilirler.” ifadelerini kullandı.

EN ÖZEL YALAN OĞLAK BURCUNDA

Oğlaklar de yalan söyleyen bir burç olurken Reda Wigle onlar için, “Oğlaklar sıradan yalanlar söylemezler. Onlar zevk olsun diye yalana başvurmazlar. Onların söyledikleri yalanların tamamı iş içindir. İlerleyebilmek, para kazanmak için ustaca yalanlar söylerler.” açıklamasını yaptı.