Tavası tenceresi yanan sakın atmasın! Kömür olan tencereyi bile 2 dakikada ovmadan kurtarıyor

Son dönemde fiyatı rekor seviyeye ulaşan tencere tava setleri sonrası yanan tencereleri atmak tarihe karıştı.
Tavası tenceresi yanan sakın atmasın! Kömür olan tencereyi bile 2 dakikada ovmadan kurtarıyor

Tavası tenceresi yanan sakın atmasın! Kömür olan tencereyi bile 2 dakikada ovmadan kurtarıyor - Sık sık günlük hayatta başımıza gelen yanık tencere tava olaylarına kesin çözüm açıklandı.

Ocakta unutulan yemekler sonrasında başa büyük belalar açılırken gelen zam yağmuru sonrasında ne yazık ki yanan tencereleri çöpe atma dönemi de sona ermişti. Yanan tencerelere çözüm için doğal formül arayışında olanlara çaresi açıklandı.

YANAN TENCERELERİ KABARTMA TOZU İLE KURTARIN....

Yanan tencerenin üzerine kabartma tozu dökün ve her yerine yayın. Yanık çok fazlaysa 2 paket olarak kullanabilirsiniz. Kabartma tozunu her yerine yaydıktan sonra üzerini geçecek miktarda bulaşık makinesi parlatıcısı ekleyin ve bir süre bekleyin.

İyice kabaran karışımı bir telle ovalayarak temizleyin. Yanık bölüm temizlendikten sonra iyice durulayın. Çıkmayan bölümler varsa bu yöntemi bir kere daha deneyebilirsiniz. Bu yönteme ek olarak yanık tencerenin içini su doldurarak içerisine bulaşık ilacı ekleyip kaynatabilir, 1 gece beklettikten sonra bir daha yıkayarak temizlemeyi deneyebilirsiniz.