Sürüp 10 dakika bekletin! Bu formül ayak kokusuna son veriyor

Ayak kokusuna son verecek doğal karışım uzmanlar tarafından açıklandı. Bu karışım kokuyu anında yok ediyor.
Sürüp 10 dakika bekletin! Bu formül ayak kokusuna son veriyor

Ayak kokusu uzun bir günün sonunda ayakların uzun süre ayakkabı içerisinde kalmasından ya da genetik faktörlerden dolayı olabiliyor. Fakat hangi sebepten olursa olsun ayak kokusunu gidermek için 10 dakika yetiyor. Bu formülü deneyin gözlerinize inanamayacaksınız. Doğal ve ucuz bu karışımı ayaklarınıza sürüp 10 dakika beklettiğiniz zaman kokudan eser kalmayacak. Peki bu formül nedir? Nasıl uygulanır?

Ayak kokusu problemi yaşayanlar için hayat kurtaran yöntem açıklandı. Birçok insanın sosyal yaşamını etkileyen bu sorun için evde doğal bir formül yapılıyor. Bu formül ile ayakta koku kalmayacak. Ayakta koku olmasının sebepleri birden fazladır. Bunlardan bazıları sıcak hava, uzun süre ayakkabı giymek, fazla kilo, ergenlik, hormonel bozukluk , aşırı terleme, genetik sebepler ve kullanılan ilaçlar. Bu gibi sebeplerden dolayı ayaklarınız kokuyorsa bu formülü mutlaka deneyin. 

AYAK KOKUSUNA 10 DAKİKADA SON VERECEK

Ayak kokusundan kurtulmak çok kolay. Bu karışımı elde etmek için gerekli iki malzeme bulunmaktadır. Elma sirkesi ve su. Bu iki malzemeyi eve gelindiğinde yani gün sonunda ılık ya da soğuk su ile tercihe bağlı olarak bir leğenin içerisine ekleyin. 3'te 1'i kadar ise elma sirkesi ekleyip karıştırın. Ayaklarınızı bu karışımakoyarak 10 dakika kadar bekletin. Ardından aylarınızı soğuk ya da ılık su ile tekrar yıkayın. 

Elma sirkesi antibakteriyel özeliği sayesinde ayaktaki tüm kötü ve zararlı bakterileri yok ederek ayaktaki kokuyu tamamen geçiricektir. Bunu haftada bir kaç kez yaptığınızda ya da çok yoğun geçen bir günün sonunda yaptığınızda ayaklardaki tüm bakteriler ölecek ve koku ise zamanla iyice geçecektir.  Artık ekstra bir sorun olmadığı sürece ayaklarınız bir daha asla kokmayacak.

Bu tarz ipuçlarından anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler