Sararan klozetler artık dert olmaktan çıkacak! Bunu sürdüğünüz an bembeyaz olacak

Sararan klozetler ne yazık ki çoğumuz için büyük bir sıkıntı oluşturuyor. Can sıkıcı olan klozet sararmaları bu yöntem ile artık tarih olacak! Çünkü kullanacağınız o malzeme sayesinde artık klozetleriniz ilk günkü gibi bembeyaz olacak.
Sararan klozetler artık dert olmaktan çıkacak! Bunu sürdüğünüz an bembeyaz olacak

Klozetler ne kadar temizlense temizlensin, zaman içerisinde kullanım sıklığına bağlı olarak sararabilir. Sararan klozette pek çok kişi için hoş bir görüntü oluşturmaz. Klozetin içinin sararması pek çok nedene bağlanabilir. Özellikle su kalitesinin azalması, kullanılan temizlik malzemelerinin kalitesiz olması gibi durumlar klozetlerin içinin sararmasına neden olabilir.

Herkes kullandığı klozetin hijyenik açıdan temiz bir görünümde olmasını ister. Bu durumda da sarı klozet lekelerini çıkartacak en etkili yolu araştırıyor.

KLOZETLERİ BEMBEYAZ YAPACAK O ÜRÜN

Klozetlerin beyazlamasını istiyorsanız, kullanacağınız en doğal temizlik malzemelerinin başında kabartma tozu ve sirke karışımı gelmektedir. Bir kap içerisinde kabartma tozu ve şirketi karıştırarak macun kıvamına getirin. Macun olması için sirkenin beyaz sirke olmasına özen gösterin.

screenshot-1.png

Oluşturduğunuz macunu klozetin sararmış yerlerine uygulayarak bir süre bekletin. Sonuca inanamayacaksınız! Tuvalet fırçası ya da sünger yardımı ile sararmış yerleri ovalamayı ihmal etmeyin!

Bunun dışında kabartma tozu yerine karbonatın gücünden de faydalanabilirsiniz. Karbonat ile hazırladığınız karışım ile düzenli olarak temizlenen klozetler zaman içerisinde bembeyaz olacak.

Çoğu kişi klozetlerin temizlenmesi için kimyasal içerikli temizlik malzemeleri kullanıyor. Ancak bu ürünlerin sağlık açısından da ciddi zararlar verebileceği göz önünde bulundurulması gerekiyor. Sağlığınız için mümkün olduğu kadar kimyasal deterjanlardan uzak durmanız önerilir!