Sakın çöpe atmayın! Bu yöntem çamaşır suyu lekesinden eser bırakmayacak

Çamaşır suyu lekesinden kurtulmak imkansız değil. Temizlik uzmanları tarafından o formül açıklandı.
Sakın çöpe atmayın! Bu yöntem çamaşır suyu lekesinden eser bırakmayacak

Çamaşır suyu lekesinden kurtulmak mümkün. Birçok kişi çamaşır suyu lekesi olan kıyafetlerini ya iş yaparken kullanıyor ya da kullanmıyor el bezi ya da yer bezi yapıyor. Çöpe atan bile var. Fakat en sevdiğiniz kıyafetinizin çamaşır suyu lekesi olması halinde bu lekeyi çıkarmak artık mümkün. Temizlik uzmanları açıkladı. Çamaşır suyu lekesini geçirmek artık çok kolay.

Çamaşır suyu temizlik yaparken kullanılan ve her evde olan bir temizlik ürünü. Bu sebeple çoğu kişi kıyafetlerinin çamaşır suyu lekesi olmasından şikayet eder. Ancak kesinlikle üzülmeyin. Çünkü çamaşır suyu lekesini çıkarmak için basit bir yöntem açıklandı. 

ÇAMAŞIR SUYU LEKESİ NASIL ÇIKAR?

Çamaşır suyu lekesini çıkarmak için öncelikle metil alkol ve pamuğa ihtiyacınız olacak. Çamaşır suyu lekesi olan kıyafetinizi düz bir zemine serin. Daha sonra maske ve eldiven takarak metil alkolü pamuğa biraz döküp pamuğu lekeki olan bölgeye sürün.

Çok bastırmadan sürdükten sonra tüm lekeli yüzeye sürüldüğünden emin oldu. Daha sonra bu kıyafeti bir gece bu şekilde bekletin. Diğer kalktığınız zaman çamaşır suyu lekesinin yok olduğunu göreceksiniz.

Kıyafeti çamaşır makinesinde tekrar yıkayıp kullanabilirsiniz. İşte bu şekilde en sevdiğiniz kıyafetleri atmak zorunda kalmayacaksınız. Bu yöntem sayesinde çamaşır suyu lekesi olan tüm kıyafetlerinizi temizleyebilirsiniz. Ayrıca çamaşır makinesine atarken mutlaka düşük derecede çalıştırın.

Bu ipucu da oldukça önemlidir. Bu tarf haberlerden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere sunmaya devam ediyoruz.

İlgili Haberler