Koronavirüs savar bağışıklık iksiri! Bunu içen kışın grip hastalık yüzü görmeyecek

Bu sene koronavirüs Eris ve Pirola varyantı alarmı verilirken kışın gripsavar olarak kullanabileceğiniz mucize doğal formül açıklandı.
Koronavirüs savar bağışıklık iksiri! Bunu içen kışın grip hastalık yüzü görmeyecek

Koronavirüs savar bağışıklık iksiri! Bunu içen kışın grip hastalık yüzü görmeyecek - Tüm dünya koronavirüs salgınını geride bıraktığına inanırken ortaya çıkan yeni 2 varyant alarm zillerinin çalmasına neden olmuştu. Yaşanan salgından dolayı pek çok ülkede yeniden alarm durumuna geçilirken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da peş peşe açıklamalarda bulunmuştu.

Türkiye'de de Eris varyantı ortaya çıkarken pek çok kişi yeniden koronavirüs aşısı olmayı tartışmaya başlamıştı. Hastalık riskine karşı doğal çözümler arayan kişiler için ise doğal gripsavar formülü ortaya çıktı. Evde doğal malzemeler ile hazırlanacak gripsavar formül ile hastalık yüzü görmeyeceksiniz...

DOĞAL GRİPSAVAR İÇİN GEREKLİ MALZEMELER NELER?

60 g taze zencefil

10 g taze zerdeçal

2 adet mandalina

1 adet elma

1 adet limonun suyu

Yarım su bardağı su

Tatlandırmak için bal

Doğal gripsavar formülünü hazırlamak için ilk olarak elma, zerdeçal ve zencefili iyice yıkadıktan sonra kabukları ile doğrayın. Diğer malzemeleri de sadece balı ayırıp karışıma ekleyin ve rondo ya da blenderdan geçerek iyice ezin. Elde ettiğiniz bu karışımı tel süzgeç yardımı ile iyice süzün. Tadına bakarak içerisine bal ekleyerek tüketebilirsiniz.