Evinizin tozunu bu şekilde alın! 1 hafta toz almanıza gerek kalmayacak

Toz almak ne yazık ki pek çok kişi için sinir bozucu! Çünkü evin havalanması halinde tozlar dışarıdan gelirken, havalandırılmaması halinde de tozlar içerde birikiyor. Bu durumda neredeyse her gün toz alan ev hanımlarına güzel haber geldi! İşte detaylar
Evinizin tozunu bu şekilde alın! 1 hafta toz almanıza gerek kalmayacak

Pek çok kişi ev işinin nankör olduğunu söyler. Çünkü toz alındıktan kısa bir süre sonra evin yeniden toz tutmaya başlaması, kadınlar için kısır bir döngü. Evin sürekli tozunu alsanız da yeniden ortaya çıkan tozlar kadınların canını sıkabiliyor. Ancak bu noktada sizlere toz alma konusunda pratik bir bilgi vereceğiz! Bu şekilde toz alındığında eviniz günlerde toz tutmayacak.

İHTİYACINIZ OLAN SADECE 4 MALZEME

Peş peşe toz almak istemiyorsanız, evin toz tutmasını engellemeniz gerekiyor. Bu noktada ihtiyacınız olan sadece 4 malzeme. Sirke, sabun, zeytinyağı ve birazcık da su. İnanılmaz ama gerçek! Bu şekilde toz alınınca eviniz uzun süre toz tutmayacak! İşte yapmanız gerekenler..

0x0-bu-karisim-sayesinde-eviniz-gunlerce-toz-tutmuyor-etkisine-inanamayacaksiniz-1681287020734.jpg

Malzemelerden bir sprey hazırlamanız gerekiyor. İşte oranlar:

2 bardak kadar su

1 bardak sirke (Tercihen beyaz)

2 yemek kaşığı zeytinyağı

1 tatlı kaşığı bulaşık sabunu

Burada sirke kiri söküp atmak, zeytinyağı ise tozların yüzeye tutunmasını engellemek için tercih edilmektedir.

Bu karışımı bir sprey kabının içerisinde karıştırın ve toz alacağınız zaman kullanın. Dilerseniz yer alma suyunun içerisine de ekleyebilirsiniz. Bu şekilde yüzeylerin toz tutmasını engellemiş olacaksınız.