Evinizde tek sinek kalmayacak! Sivrisinekler kaçacak delik arayacak!

Yaz aylarında evlerde yaşanan sinek sorununun çözümü çok kişi tarafından araştırılıyor. Bunun için sinek ilaçlarından sinek kapanlarına da kadar çok şey kullanılıyor. Sinekleri evden kovmanın çok basit bir yolu ortaya çıktı.
Evinizde tek sinek kalmayacak! Sivrisinekler kaçacak delik arayacak!

Yaz aylarının en büyük sorunu rahatsızlık veren sinekler oluyor. Sineklerden dolayı bazı yerlerde uyku bile uyunamıyor. Çok bilindik markaların sinek ilaçları ve alternatif ürünleri de buna çözüm olmuyor. Tam geçti derken sinekler bir anda evin içini yeniden dolduruyor. Yemek yerken dahi hoş bir etki bırakmayan sinekler rahatsız edebiliyor. Üstelik sineklerin hastalık taşıma gibi bir özellikleri de bulunuyor. Sinekleri evden kovacak az bilinen bir yöntemin olduğu ortaya çıktı.

EV YAPIMI SİNEK KOVUCU!

Ev yapımı sinek kovucu ile sinekler bir dert olmaktan çıkıyorlar. Herhangi bir ek masraf yapmadan tamamen evlerde bulunan malzemeler ile sinekleri yakalayıp etkisiz hale getirmek mümkün olabiliyor. Bunun için ihtiyaç olan bazı malzemeler bulunuyor. Bu malzemelerin her evde oldukları bilinirken kolayca siner meselesi sona erebiliyor.

Öncelikle 2 litrelik bir meşrubat şişesi gerekiyor. Bu meyve şişesi kapak kısmının biraz aşağısından kesilir ve şişenin uç tarafı şişenin içine çevrilerek yerleştirilir. Sağlam olması için de birleşme noktasından şişe bantlanır. Bu işlem yapıldıktan sonra ise şişenin içine yarım çay bardağı sirke dökülür. Bu sirkenin üzerine meyve aromalı bulaşık deterjanından birkaç damla damlatılır. Bunun üzerine eğer varsa bir şeker kaşığı esmer şeker eklenir. Esmer şeker yoksa pekmez eklenebilir. O da yoksa bal veya normal şeker dökülür. Sinekleri çekmek için meyve kabukları da karışımın içine eklenebilir.

Sinek tuzağı kurulduktan sonra evde en çok sinek olan odada uygun bir yere bu şişe bırakılır. Karışımdaki koku sinekleri çekecektir ve sinekler şişenin içine doluşacaklardır. Şişenin içine giren sinek bir daha kapağı bulamayacağı için orada etkisiz hale gelir ve evde bu formülle tek bir sinek dahi kalmaz.