Demlikte oluşan kireç lekelerine son! Bu formül hem ucuz hem etkili! Mutlaka deneyin

Demlikte geçmeyen kireç lekelerini bu yöntem ile anında geçirin. Temizlik uzmanları sağlıklı ve ucuz yöntemi açıkladı.
Demlikte oluşan kireç lekelerine son! Bu formül hem ucuz hem etkili! Mutlaka deneyin

Demliklerde oluşan kireç lekelerinden herkes şikayetçidir. Zararlı kimyasalları içeren kireç çözücü malzemeler ile hem kireç tamamen çıkmıyor hem de sağlığınıza zarar veriyor. İşte herkesin evinde bulabileceği bu doğal malzemeler ile 5 dakika içinde kireç lekelerinden kurtulmanın yolu açıklandı. Temizlik uzmanları tarafından açılanan bu yöntem denemeyen pişman olur. İşte detaylar. 

Su ısıtmak için kullanmış olduğumuz demlikler ve cezvelerde hemen kireç oluşmaktadır. Kireç oluşumuna hemen müdahele edilmezse kalıcı hale bile gelibilir. Bu da hem sağlıksız hem de çirkin bir görüntü olmasına sebeptir. Temizlik uzmanları tarafından önerilen bu formül ile kireçten eser kalmayacak. Çaydanlığınız ilk günki gibi parlayacak. Peki bu yöntem nedir?

DEMLİKTEKİ KİREÇ LEKELERİNE SON

Temizlik uzmanları tarafından önerilen bu yöntem hem ucuz hem de sağlıklıdır. Diğer kimsayal içerikli temizlik ürünlerinden uzak durarak evdeki mazlemeler ile kendinize kireç sökücü yapabilirsiniz. Bunun için gerekli olan malzemeler limon, karbonat ve limon tuzudur. 

Kireçli olan demliğininiz içinde bir paket karbonat ekleyin. Ardından bir adet limonu da birkaç parçaya ayırarak demliğin içine ekleyin. Daha sonra ise çaydanlığın yarısını su ile doldurun. Çaydanlığı kısık ateşte kaynatın. Bu şekilde çaydanlıktaki tüm kirecin yok olduğunu göreceksiniz.

Bir diğer yöntem ise limon tuzu kullanımıdır. Limon tuzu kireçlenmeye birebir gelmektedir. Kireci anında yok eder. İlk olarak kireçlenme olan çaydanlığınızın dibini kapacak kadar limon tuzu ekleyin. Çaydanlığın yarısına kadar su ekleyin. Daha sonra bu suyu 20 dakika kadar kısık ateşte kaynatın. Kireçlerin yavaş yavaş çözüldüğünü göreceksiniz. Daha sonnra fırça yardımıyla birkaç kez çaydanlığın içini iyice temizleyin. Bol bol durulayın. 

İlgili Haberler