Bu yöntemle sivrisinekler eve girmeyecek! Mutlaka deneyin

Sineklerden kurtulmak mümkün. Kimyasal olmadan doğal bir karışım ile sivrisineklerden eser kalmayacak. Evinize yaklaşamayacak bile.
Bu yöntemle sivrisinekler eve girmeyecek! Mutlaka deneyin

Yaz aylarının gelmesine çok az bir süre kala havalar ısınmaya yavaştan başladı. Hal böyle olunca sivrisinek probleminin başlamasına da çok az bir süre kaldı. Peki evlere sivri sinek girmemesi için neler yapılmalıdır? Bu yöntem ile sivri sinek probleminiz çözülecek. İşte detaylar.

Sivrisineklerin sesi de kendisi de çok rahatsız edici. Isırarak çeşitli hastalıklara yakalanmanıza da sebep olabiliyor. Özellikle geceleri uyurken sürekli ısırıp kanınızı emen sivrisinekleri evinizden uzak tutmak oldukça basit. Peki bu yöntem nedir? İşte sivrisinekleri evinize sokmayaycak o yöntem.

BUNLARI YAPIN SİVRİSİNEKTEN KURTULUN

Yaz aylarında sivrisineklerden kurtulmak için nane, kekik ve lavanta kokan mumları kullanın. Bu mumlar sinekleri evinizden uzak tutakacaktır. Sivri sinekler bu kokuları sevmediği için bu ortama da giremeceklerdir. Bu kokuyu alan sivrisinekler odadan uzaklaşacaklardır. 

Bunların yanında esansiyel yağlar da tercih etmeniz önerilmektedir. Nane, o kaliptüs ve çay ağacı yağı kullanarak sivrisinekleri kendinizden uzak tutabilirsiniz. Bu tür kokular da yine sivrisinekleri direkt olarak sizden uzaklaştıracaklardır. 

Bir de tabiki sivrisineklerin evinize girmesini engellemek için mutlaka pencerelerde sineklik kullanın. Bu şekilde de evinize giremeyeceklerdir. Sineklik olmayan pencereleri ve kapıları mutlaka kapatın. 

SİVRİSİNEKLERİ UZAK TUTACAK DOĞAL FORMÜL

Evde sivrisinek barındırmayan ve sinekleri adeta kovan karışım ise şu şekildedir;

Yarım su bardağı kadar sirke ile yarım su bardağı kadar suyu karıştırın. Ardındnan 20 damla kadar lavanta yağını bir sprey şişesinin içerisine koyun. Karışımı tekrar iyice karıştırın. Bu şekilde oluşturulan karışımı sineklerin olduğu bölgelere sıkın. Sinekler olmadan rahat bir uyku çekmeniz mümkün hale gelecek. 

İlgili Haberler