Bu saatlerde içilen su kilo verdiriyormuş

Su içmek sağlık açısından son derece yararlı! Uzmanlar dönem dönem su içmenin yararlarından bahsediyor. Kilo vermek amacı ile su içenlerin içtikleri saatlere de dikkat etmesi gerektiği ortaya çıktı. O saatlerde içilen su kilo verdiriyormuş! İşte detaylar
Bu saatlerde içilen su kilo verdiriyormuş

Sağlıklı bir yaşam ve güçlü bağışıklık için su içmek çok önemli. Düzenli bir şekilde tüketilen su fazla iştahı kestiği gibi kilo vermeye de yardımcı olmaktadır. Özellikle öğünlerden önce ve sabah uyanıldığında içilen su kilo vermeyi destekler.

SU İÇME SAATİNE DİKKAT

Doğru zamanda içilen su kilo vermeyi desteklediği gibi hızlandırmaktadır. Genellikle yatmadan önce içilen bir bardak su, gece boyunca vücudun ihtiyacı olduğu su miktarını karşılayacaktır. Bunun yanı sıra sabah daha dinç kalkmanıza destek olur. Genel sağlık açısından son derece önemli olan su miktarını doğru şekilde tüketmek gerekiyor. Suyun iştah kesici özelliğinden faydalanmak için doğru su içme saatine dikkat etmeniz gerekmektedir!

GÜNLÜK NE KADAR SU İÇMEK GEREKİYOR?

Günlük ne kadar su içmeniz gerektiğinizi biliyor musunuz? Su içme miktarı kişiden kişiye göre farklılık göstermektedir. Kilonu ile 30 ml çarptığınızda içmeniz gereken günlük su miktarını öğrenebilirsiniz.

Örnek bir hesaplama yapmak gerekirse 80 kilo bir birey için:

80*30= 2400 ml su içilmesi gerekmektedir.

SU İÇME SAATLERİ

Su içmekten en yüksek verimi almak için sabah uyandığınızda 2 bardak, kahvaltıdan yardım saat önce 1 bardak, yemekten yarım saat önce 2 bardak ve yemekten yarım saat sonra 1 bardak su içmeniz gerekmektedir.