Bu doğal karışım ile camlar ayna gibi olacak! Su izi ve kir bırakmayan yöntem

Camlarda kir ve pastan eser bırakmayacak yöntem açıklandı. Herkesin evinde bulunan bu malzemeler ile yapılan kimyasal içermeyen bu karışımlar kurtarıcınız olacak.
Bu doğal karışım ile camlar ayna gibi olacak! Su izi ve kir bırakmayan yöntem

Ev işleri arasında en zorlarından biri olan cam silmek her zaman yapılmayan fakat yapılırken oldukça yoran bir ev işidir. Bu doğal yöntem ile camlarınızı silin bir daha uzun süre cam silmenize gerek kalmayacak. Kimyasallar içermeyen bu doğal yöntemler ile camlar aynı gibi olacak. Su ve silme lekesi bırakmayan bu yöntem temizik uzmanları tarafından açıklandı. Peki söz konusu karışımın detayları nelerdir? Nasıl uygulanmalıdır?

Evlerin camları yağmur izi, parmak izi ya kuş pisi gibi birçok kiri barındırır. İşte bu görüntü rahatsız edicidir. Bu sebeple sıklıkla cam silmek gerekmektedir. Fakat bu yöntem ile camları sık sık silmeye gerek kalmayacak. Sizi uzun süre idare ettirecek cam silme işlemi haberimizde yer alıyor.

CAM SİLMEK İÇİN DOĞAL YÖNTEM

Doğal malzemeler kullanılarak evde temizlik ürünü yapmak mümkün. Bunun için beyaz sirke en ideal doğal malzemedir. Sirke temizleyici özelliği ve asidik özelliği sayesinde birçok kiri ve pisi anında çıkarır. Saydam bir görüntü sağlar. Peki bu karışım nasıl hazırlanır.

Öncelikle bir bardak beyaz sirkeyi 3 su bardağı su ile bir kapta iyice karıştırın. Ardından bir püşkürtmeli kaba koyun. Camların her köşesine iyice püskürtün. Dairesel hareketler ile camları iyice silin. Camlardaki kalıntılar ve izler anında yok alacak. Bu işlemi uyguladığınızda artık uzun süre cam silmenize gerek kalmayacka. 

Camları temizlemek için bir diğer yöntem ise limon suyu olacaktır. Bunun için ise bir su bardağı limon suyu ile bir su bardağı ılık suyu karıştırarak yine camlara iyice püskürtün. Zor lekeleri ve çıkmaz dene bütün cam lekelerini çıkarmaya hazır olun. Bu karışıma ayrıca bir yemek kaşığı da tuz eklediğiniz daha çok daha iyi sonuçlar alacaksınız. 

Bu tarz ipuçları ve tüyolardan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. 

İlgili Haberler