Banyoda su lekelerine elveda diyeceksiniz! Duşakabinde su lekesi kalmaması için bunu yapın

Banyolarda özellikle de düz camlı duşakabini olan kişilerin en büyük sorunu olan su lekelerinin kesin çözümü bu sihirli formülde saklı!
Banyoda su lekelerine elveda diyeceksiniz! Duşakabinde su lekesi kalmaması için bunu yapın

Özellikle de düz camı olan duşakabine sahip olan kişilerin kabusu haline gelen su lekeleri için kullanılacak en etkili yöntem açıklandı. Banyo duşakabinini tertemiz yapacak olan yöntem sayesinde sizde banyolarınızda yaşadığınız bu sorunu tamamen çözeceksiniz.

Su lekelerinden kurtulmak için pahalı kimyasallar kullanmanıza gerek kalmadan tüm sorunlarınızı çözecek olan bu yöntem için evinizde bulunan limon, beyaz sirke ve su kullanmanız yeterli olacak. İşte mucizevi o yöntem...

DUŞAKABİN CAMINI TEMİZLEMEK VE BANYODA SU LEKELERİNDEN KURTULMAK İÇİN NE YAPMALI?

Her banyo sonrası cinnet geçirmenize neden olan su lekeleri ile mücadeleden artık yıldıysanız tek yapmanız gereken bu yöntemi kullanmak. Saatlerde cam ovmadan sadece basit bir kaç işlemle bu sorunu çözmek adına sahip olmanız gereken dört malzeme beyaz sirke, tuz, karbonat ve limon.

Su lekelerini temizlemek için ilk olarak duşakabinin yüzeyine fısfıs şişesine döktüğünüz beyaz sirkeyi sıkın. Tüm cam yüzeyi beyaz sirke ile iyice ıslattıktan sonra yüzeye karbonatı dökün. Karbonat serpiştirdiğiniz yüzeyi 5 dakika beklemeye alın. Ardından kesmiş olduğunuz yarım limonunun üzerine bol tuz dökün ve leke olan yerleri limonla güzelce ovun.

Ovalama işlemini tamamladıktan sonra yüzeyi bol su ile durulayın. Duşakabin camında hiç leke kalmadığına gözlerinizle şahit olacaksınız. Bu işlemi lekeler oluştukça tekrarlayabilirsiniz.