Bağırsaklarınız motor gibi çalışacak! Kabızlık çeken bu mucize formülü denesin

Kabızlık sorununa doğal çözüm arayanlara aradıkları formül açıklandı.
Bağırsaklarınız motor gibi çalışacak! Kabızlık çeken bu mucize formülü denesin

Son yıllarda beslenme alışkanlıklarının değişmesi ile beraber kabızlık sorunu yaşayan kişilerin sayısında da artış yaşandı. Kabızlıkla mücadele konusunda pek çok kişi yeni çareler ararken işin uzmanı doğal formülü açıkladı.

Kabızlık yaşayan kişiler çeşitli formüller arayarak bu sorundan kurtulmaya çalışırken ilaç kullanmak istemeyen kişilere yönelik olarak doğal kür açıklandı. Tamamen doğal olan bu yöntem sayesinde bağırsaklarınız motor gibi çalışacak.

KABIZLIĞA DOĞAL ÇÖZÜM! BAĞIRSAKLARI ÇALIŞTIRMAK İÇİN NELER YAPMALI?

Bağırsakları çalıştırmak isteyen kişilerin ilk dikkat etmeleri gereken düzendir. Her gün aynı saatte mutlaka tuvalete gidilmelidir. Tuvalet ihtiyacı hissetmeseniz bile bu düzeni bozmayın ve bağırsaklarınızı çalışmaya zorlamak için dışkılamaya çalışın. Bağırsak tembelliği olmaması için bağırsaklar çalışmaya zorlanmalıdır.

Yemek düzeninize dikkat edin lifli gıdalar yönünden zengin beslenin. Sıvı alımına dikkat edin ve düzenli olarak sıvı tüketin. Günde en az 2,5 litre su tüketin. Bu miktar sadece su olsun çay, ayran, kahve gibi tüketimleri bunlara dahil etmeyin. Bağırsak çalıştıran kür için:;

1 yemek kaşığı zeytinyağı

1 yemek kaşığı elma sirkesi

Yarım limonun suyunu kullanın.

Her sabah aç karnına bu karışımı taze olarak tüketin. Yaklaşık 20 dakika bekledikten sonra üzerine 1 bardak su için.