Yoğun kar yağışından dolayı o ilde eğitime bir gün ara verildiği açıklandı
Yoğun kar yağışından dolayı Yozgatta eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği Valilik tarafından açıklandı.
Yozgat Valiliğinin yapmış olduğu açıklamalara göre Yozgat'ta yoğun kar yağışı hakim olduğundan dolayı eğitime bir gün ara verildi. Buzlanma ve don olayları gibi sebeplerden dolayı eğitime ve öğretime ara verildiğini açıklayan Valilik sosyal medya hesabı üzerinden kararını duyurdu.
YOZGAT'TA EĞİTİM VE ÖĞRETİME BİR GÜN ARA VERİLDİ
Yozgat'ta bugün yoğun kar yağışı hakim oldu. Yağışın ardından buzlanma ve don olaylarına karşı okullar bir günlüğüne tatil edildi. Yozgat Valiliği tarafından açıklandı. Yozgat Valiliği tarafından yapılan açıklamanın tam metni şöyle oldu;
“İlimiz genelinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı her tür ve derecedeki resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumları ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Kur'an kurslarında 30 Mart Perşembe günü bir gün süreyle eğitim öğretime ara verilmiştir. Kamu, kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personel de bu tarihte bir gün idari izinli sayılacaktır." ifadeleri kullanılarak Yozgat'taki tüm okullar tatil edildi. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personele de idari izinli sayılacağı açıklandı.