Uşak’ta etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu raporu ile yurt genelinde kar ve sağanak yağışın etkili olacağı öğrenilmişti. AFAD çeşitli illerde yaşayan vatandaşlara hava muhalefeti nedeniyle uyarı mesajları gönderirken Uşak'ta da etkili olan kar yağışı ile kent beyaza büründü.
Uşak’ta etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü

Uşak’ta etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından paylaşılan son hava durumu raporuna göre ülkemiz genelinde kar yağışının başlayacağı bildirildi. Yurdun pek çok bölgesinden kar yağışına ilişkin haber gelirken Uşak'ın 29 MArt tarihine ait hava durumu raporunda gece saatlerinden itibaren kar yağışının etkili olmasının beklendiği kaydedilmişti. MGM tarafından Uşak için yayımlanan raporun ardında kentte gece saatlerinden bu yana etkisini sürdüren kar yağışı kartpostallık görüntülere sahne oldu. 

UŞAK'TA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Meteoroloji tarafından uyarılar yapılan kar yağışı bu sabah erken saatlerde başladı. Uşak'ın yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı kent merkezinde de görülürken sabah erken saatlerden itibaren etkisini artırdı. Mart ayının son günlerinde etkili olan yağış, kenti beyaz örtüyle kapladı. Kent merkezinde de yağan kar, ilçe ve yüksek kesimlerde ise etkili oldu.

Yüksek kesimlerde yer yer 10 santimetre kalınlığa kadar kar yükseklikleri meydana gelirken beyaza bürünen yerlerde kartpostallık görüntüler de ortaya çıktı. Yağışlardan kaynaklı yol kapanmasının olmadığı öğrenilirken kentin dört bir yanında devam eden kar yağışı için ekipler sahadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlgili Haberler