Ve Mutlu Son… Yurttan kaçan kız ortaya çıktı.

Kalmakta olduğu Uşak Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Yurdu'ndan 19 Ekim tarihinde kaçarak izini kaybettiren 15 yaşındaki Fadime Yıldırım ortaya çıktı.
Ve Mutlu Son…  Yurttan kaçan kız ortaya çıktı.

Basında yayınlanan haberlerden annesinin kendisini aradığını ve hasta olduğunu öğrenen genç kız annesini arayarak iyi olduğunu ve kaldığı adresi bildirdi. Anne Gülten Madan bir yakını ile Uşak’a gelerek polis yardımı ile kızını verdiği adreste buldu ve anne kız kavuştu.

Fadime Demir’in annesine, yurtta kalmak istemediği için kendisinin kaçtığını, 19 Ekim tarihinden bu yana bir arkadaşının evinde kaldığını belirterek kimseden şikâyetçi olmadığını söylediği öğrenildi.

Anne Gülten Madan sosyal medya sayfasından sevincini; “Buradan gerek arkadaşlarıma, ablalarıma, ağabeylerime, kim ve kimler benim yanımda olduysa çok çok teşekkürler ederim, Hepinizden Allah razı olsun.

Fadime kızım çok şükür bugün bulundu. Kendisi çok iyi. Durumu sizinle paylaşmak istedim. Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş. Allah’ım bir daha yaşatmasın. Allah hepinizden Allah razı olsun” şeklinde bir paylaşım yaparak duyurdu.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler