Uşak'ta uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı!

Uşak'ta gelen son dakika haberine göre uyuşturucu operasyonu yapıldı. 2 şüpheli göz altına alınmasının ardından hakimlikçe tutuklanarak cezaevine götürüldü.
Uşak'ta uyuşturucu operasyonunda 2 kişi tutuklandı!

Uşak'ta son dakika gelen habere göre Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon ile 2 kişi tutuklandı. Yapılan bu operasyonda uyuşturucu madde kullanan, bulunduran ve tircaretini yapan kişilerin yakalanması planlandı. Düzenlenen operasyon sonucunda ise 125 gram Metamfetamin, 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Ayrıca 2 şüpheli ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

SON DAKİKA! UŞAK'TA UYUŞTURUCU OPERASOYONU GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Son dakika haberine göre Uşak'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişinin göz altına alındığı öğrenildi. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucunda ele geçirilenler ise şu şekildedir; "125 gram Metamfetamin, 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet tabanca fişeği."

2 ZANLI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyet ekipleri tarafından düzenlenen bu operasyon sonucunda 2 kişi ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyon sonucunda emniyete götürülen 2 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin bitmesi ile birlikte adliyeye sevk edildi. 2 zanlı ise hakimlikçe tututklanarak cezaevine götürüldü. 

Uşak ile ilgili son dakika gelişmelerinden haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler