Uşak Belediyesi duyuru yayımladı! O ödemelerin son tarihi 31 Mayıs olacak

Uşak Belediyesi, Uşaklıları resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bilgilendirmeye devam ediyor. Uşaklılara Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ödenmesi gereken tarihi hatırlatan Uşak Belediyesi önemli bir duyuru yayımladı.
Uşak Belediyesi duyuru yayımladı! O ödemelerin son tarihi 31 Mayıs olacak

Uşak Belediyesi duyuru yayımladı! O ödemelerin son tarihi 31 Mayıs olacak - Uşak Belediyesi, çeşitli konular hakkında Uşaklıları bilgilendirmeye devam ediyor. Hem resmi internet sitesi hem de sosyal medya hesapları üzerinden önemli açıklamalara yer veren Uşak Belediyesi bu kez vergi ödemeleri ile ilgili bir duyuru yayımladı. 

Yılda iki kez ödenen Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ilk taksidi için son tarihi hatırlatan Uşak Belediyesi, önemli bir açıklama yaptı. Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı duyuruda ''Önemli Duyuru

Değerli Hemşehrilerimiz,
Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin 1. taksitinin son ödeme tarihi 31.05.2023 Çarşamba günüdür. Ödemeleri, belediyemize ait web sitesi üzerinden (hızlı erişim/hızlı borç ödeme) online olarak veya belediye binamız içerisinde bulunan veznelerden bizzat yapabilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi. 

SON GÜN 31 MAYIS

Uşak Belediyesi'ne ödenecek emlak ve çevre vergilerinin ilk taksidinin 31 Mayıs tarihine kadar ödenmesi gerektiğini hatırlatan Uşak Belediyesi,  ödemelerin belediyenin resmi ingternet sitesi üzerinden de yapılabileceğini kaydetti. 

İlgili Haberler