Uşak’ta İnşaat Mühendisliğinin abideleri için onur töreni düzenlendi

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası mesleklerinde 25, 40, 50 ve 60 yılını doldurmuş en eski üyeleri için onur ve plaket töreni düzenledi.
Uşak’ta İnşaat Mühendisliğinin abideleri için onur töreni düzenlendi

Onur ödülü alacak üyeleri için kahvaltı düzenleyen Oda yönetim kurulu, daha sonra eski tüfek mühendislere onur ödülü ve plaketlerini takdim edildi.

Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Uşak İnşaat Mühendisleri odası başkanı Ali Osman Doruk, “Bugün meslekte; 25, 40 ve 60. yılını doldurmuş Değerli meslek büyüklerimiz aramızda.  Bizim mesleğimiz, gecesi gündüzü olmayan zor ve değerli bir meslek, “Betonumuz var” diye çocuklarımızın okuluna gidemedik. Eşlerimizle evlilik yıldönümü kutlamamız gereken zamanı şantiyelerde geçirdik.

İnşaat mühendisliği ve şantiyecilik fedakârlık gereken bir meslektir. Meslek büyüğü ağabeylerimiz bu mesleğin meşakkatini bizden daha iyi bilir. Onların özverisinin genç meslektaşlarıma örnek olmasını diliyorum.

Benimde genç meslektaşlarıma tavsiyem, işlerini severek yapmaları ve mesleklerine sahip çıkmalarıdır. Umarım hepimiz mesleğimizde 25, 40 ve 60 yıllarımızı görürüz” dedi.

Daha sonra meslekte 50, 40 ve 25 yılını dolduran Yaşar Kılınç, Mustafa Acartürk, Uğur Özköse, Yasemin Akın, Şadi Dağgezen, Bülent Yücel adlı inşaat mühendisleri, onur belgeleri ve plaketlerini Başkan Doruk’tan aldılar.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler