TEM teröre karşı üniversite öğrencilerinin yanında

Uşak Emniyet Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Uşak Üniversitesi girişinde, öğrenci ve velileri terör örgütlerine karşı bilinçlendirmek için stant açtı.
TEM teröre karşı üniversite öğrencilerinin yanında

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütleriyle mücadelede farkındalık, oluşturmak amacıyla; Uşak  Üniversitesinde stant açarak eğitim gören öğrencilere bilgilendirme yaptı.

Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, standın ilk gününde ekibi ile öğrencilere bizzat bilgilendirme yaptı ve öğrencilerle sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu.

AMAÇ; POLİSİN HER ZAMAN ÖĞRENCİLERİN YANINDA OLDUĞUNU HİSSETTİRMEK”

Uşak Emniyet Müdürlüğü,  Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlimize yeni gelen Üniversite öğrencilerine yönelik Bilgilendirme ve Önleme Faaliyeti adı altında, Uşak üniversitesi girişinde stant kurdu.  Stant görevlisi polis memurları, kayda gelen öğrencilere ve yakınlarına terör örgütlerinin eleman ya da sempatizan kazanmak için uyguladığı tuzak ve yöntemleri hakkında bilgiler verdi.

Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre stant kurmaktan amaç; “İlimize yeni gelen üniversite öğrencilerine hem terörü anlatmak, hem üniversitedeki bu tür oluşumlardan, terör örgütü uzantılarından nasıl uzak duracaklarını öğretmek ve onları bilgilendirmek ve de öğrencilere,  ağabeyler ve ablaları olarak polisin yanlarında olduklarını göstermek ve onlara destek olmak.”

(SALİH KILINÇ /HABER)

İlgili Haberler