Uşak’ı bu hafta yağışlı ve soğuk bir hava bekliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan bir haftalık hava tahmin bültenlerine göre; Uşak’ı, cuma gününe kadar soğuk, yağmur, karla karışık ve kar yağışlı bir hafta bekliyor.
Uşak’ı bu hafta yağışlı ve soğuk bir hava bekliyor

İşte Uşak için yapılan 28 Şubat – 4 Mart arası hava tahmin raporu:

28 Şubat Pazartesi: En düşük hava sıcaklığı 1 derece, en yüksek hava sıcaklığı 6 derece olarak ölçülürken; gün boyu aralıklarla yağmur yağışı bekleniyor.

1 Mart Salı: En düşük hava sıcaklığı -1 derece, en yüksek hava sıcaklığı 7 derece olması bekleniyor. Yine gün boyu aralıklarla yağmur yağışı bekleniyor.

2 Mart Çarşamba: En düşük hava sıcaklığı -3, en yüksek hava sıcaklığı 8 derece olması bekleniyor. Gün boyu aralıklarla karla karışık yağmur yağması bekleniyor.

3 Mart Perşembe: Uşak’ın bugün haftanın en soğuk gününü yaşayacağı tahmin ediliyor. Özellikle don tehlikesine karşı tarım üreticilerinin dikkat etmesi gerekiyor. Perşembe günü en düşük hava sıcaklığı -5 en yüksek hava sıcaklığı 3 derece olması bekleniyor. Kar yağışı bekleniyor.

4 Mart Cuma: Hava biraz ısınıyor. En düşük sıcaklık  -2 derece, en yüksek sıcaklık 6 derece ve parçalı bulutlu bir hava olması bekleniyor. Cuma günü yağış görünmüyor.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler