Uşak Ziraat Odası Ramazan ayında depremzedelere iftar ve sahur hizmeti verecek

Uşak Ziraat Odası Başkanı Mıdık depremzede vatandaşlara Ramazan ayında iftar ve sahur için yemek verileceğini açıkladı.
Uşak Ziraat Odası Ramazan ayında depremzedelere iftar ve sahur hizmeti verecek

Uşak Ziraat Odası Başkanı Nafız Mıdık Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından deprem bölgelerindeki vatandaşlara yardım toplayarak destekte bulunduklarını açıkladı. Bunun ardından yapılan açıklamayara göre yaklaşan Ramazan ayında yine depremzede vatandaşlara iftar ve sahur hizmeti verileceği açıklandı. 

Uşak Ziraat Odası Başkanı Nafız Mıdık asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yardıma muhtaç olan ailelerin tespit edildiğini  ve 800'den fazla çadırın bulunduğu alana giderek depremzede vatandaşlara yemek yardımında bulunulduğunu söyledi. Bu yardımın ise Ramazan ayında iftar ve sahur için de devam edeceğini açıkladı. 

Uşak Ziraat Odası Başkanı Nafız Mıdık yapmış olduğu açıklamalara şöyle devam etti;

"Tam 16 gün orda biz bir fiil hizmet ettik ve günlük 9 bine yakın insanımıza yemek verdiğimiz günlerimiz oldu.  Askerler, polisler ve buraya gelen devlet görevlileri de bizim yemeğimizi yemeye başladılar. Aşçılarımız da vardı ve biz burada 20 gün kalacağız dedik ve bize dayanamazsınız dediler. Aşçılarımızı 4 ila 5 günde 1 değiştirdik ve 4 tur yaptırdık. Son aşçılarımız sağ olsunlar, son 3 gün fazladan kaldılar.  Güzel bir yemek organizasyonu oldu ve Kahramanmaraş bizi konuştu.  Bizim Uşak’tan 3 milletvekilimiz de yanımızdaydı ve hiç yanımızdan ayrılmadılar. Dışarıda varil sobamız vardı ve orda ekmek ısıtıp yağ sürüp, peynir ekmek yağ sürüp yiyorduk.  Milletvekillerimiz de milletimizin gösterdiği hassasiyeti, parti fark etmeksiniz gösterdiler.” şeklinde konuştu.

RAMAZAN AYINDA İFTAR VE SAHUR VERECEĞİZ

Yaklaşan Ramazan ayını işaret eden Mıdık depremzede vatadaşlara Ramazan ayında yine iftar ve sahur verileceğini açıkladı. Çadır kentlerde yaşayan vatandaşlara sahur ve iftar hizmeti sunulacağını söyleyen Mıdık tüm çadırlara birer kart verileceğini ve bu kartlar ile sahur ve iftar için yemek alınabileceğini dile getirdi. 

İlgili Haberler