Uşak zabıtası fırınlara pide denetimi gerçekleştirdi!

Ramazan ayının gelişi ile birlikte Türkiye genelinde fırınlara denetim uygulamaları başladı. Uşak'ta da zabıta ekiplerinin denetimlerinin başladığı bildirildi. Pide fırınlarına denetim gerçekleştiren ekiplerin çalışmasına ilişkin bilgiler paylaşıldı.
Uşak zabıtası fırınlara pide denetimi gerçekleştirdi!

Uşak zabıtası fırınlara pide denetimi gerçekleştirdi! - Ramazan ayı büyük bir sevinçle karşılandı. Pide fırınlarından pide almak için kuyruğa giren vatandaşların oluşturduğu kalabalık dikkati çekti. Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde Ramazan pidesi imalatı ve satışı gerçekleştirilen fırınları denetledi.

UŞAK ZABITASINDAN FIRINLARA DENETİM

Uşak'ın şehir merkezinde bulunan bütün pide fırın ve satış noktalarında Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından denetimler yapıldı. Uaşk Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde hijyen, ruhsat ve gramaj incelemesi yapıldı. Ekiplerin, kurallara uymayan işyerlerine uyarı ve para cezası uyguladığı öğrenildi.

Denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirten Uşak Belediyesi yetkilileri bir de açıklama yaptı. Uşak Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan açıklamada; ''Uşak halkını sağlığı bizim için her şeyden önce gelir. Bu yüzden gece gündüz demeden denetimlerimize devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde, hijyen, gramaj, ve personel temizliği gibi konularda kurallara uymayan fırınlara uyarılarda bulunduk ve yasal işlemler başlattık.'' diyerek denetimlere ilişkin bilgiler paylaştı.

Uşaklılar, belediye zabıtası tarafından gerçekleştirilen denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Uşak Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

İlgili Haberler