Uşak'ta yıkılan ayaklı su deposunun yerine Gençlik Merkezi yapılıyor

Uşak'ın Kemalöz Mahallesinde atıl durumda bulunan ayaklı su deposu yıkılarak yerine Gençlik Merkezi yapılmasına karar verildi. Yapılacak olan Gençlik Merkezi'nin temel atımı çalışmalarına başlandı. Gençlik Merkezi'nin kısa sürede tamamlanması planlanıyor.
Uşak'ta yıkılan ayaklı su deposunun yerine Gençlik Merkezi yapılıyor

Uşak Belediyesi sosyal projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Yapılan çalışmalar ile bu kez de Uşak'ta yıkılan ayaklı su deposunun yerine Gençlik merkezi yapılmaya başlandı. Uşak'ın Kemalöz Mahallesinde kullanılmadan duran ayaklı su deposunun yıkılmasının ardından bu bölgeye Gençlik Merkezi yapılmasına karar verildi. Yıkılan ayaklı su deposunun bulunduğu bölge 486 metrekarelik bir alandan oluşuyor. Bu bölgeye Gençlik Merkezi yapılması için ise çalışmalar bugün başladı. 

UŞAK'TA GENÇLİK MERKEZİ YAPIMINA BAŞLANDI

Yapılacak olan merkez ise toplamda 1922 metrekare kullanım alanına sahip olacak şekilde yapılacaktır. Üç kattan oluşacak olan bu merkez bünyesinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. İçerisinde çok amaçlı spor salonu, dans platformu ve çeşitli kurs odaları yer alacak olan Gençlik Merkezi'nde ayrıca bir de kadınlara özel spor salonu da yer alacak. Yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin giriş kısmında ise açık ve kapalı oturma bölümleri ve konferans bölümü yer alacaktır. 

Gençlik Merkezi yapımında temel için kazı çalışmaları sürüyor. Bu sürecin bitmesi ile ilk betonun dökülmeye başlaması da bekleniyor. 

İlgili Haberler