Uşak'ta karasinek ve sivrisineklerle mücadele sürüyor

Uşak'ta karasinek ve sivrisinekler ile mücadele devam ediyor. Bu kapsamda yürütülen ilaçlama çalışmaları devam ederken Uşaklılar için çalışmalara devam eden Uşak Belediyesi yapılan uygulamalara ilişkin son bilgileri paylaştı.
Uşak'ta karasinek ve sivrisineklerle mücadele sürüyor

Uşak'ta karasinek ve sivrisineklerle mücadele sürüyor - Nisan ayı ile birlikte haşere, sinek, kara sinek, larva ve uçkunla mücadele için harekete geçildi.

Uşak'ta da  sinek, kara sinek, karasinek ve sivrisinekler ile mücadelede yürütülen ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

UŞAK BELEDİYESİ AÇIKLADI

Uşak Belediyesi tarafından karasinek ve sivrisinekler ile mücadele çalışmaları çerçevesinde sinek ve haşerelerin oluşturacağı rahatsızlıkların önüne geçmeyi hedefleyen ekipler, il  genelinde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

''Daha sağlıklı bir yaz için çalışıyoruz...'' diyen Uşak Belediyesi, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan çalışmalara ilişkin görüntüler paylaşarak bilgiler verdi.

Karasinek ve sivrisineklerle mücadeleye başladıklarını belirten Uşak Belediyesi, ''Veteriner İşleri Müdürlüğü’müzce karasinek ve sivrisineklerle mücadele kapsamında ilimiz genelinde bulunan durgun sularda, otlak alanlarda ve göletlerde doğa dostu larvasit uygulamasını aralıksız gerçekleştiriyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler