Uşak Derbent köyü kavşağında otomobil ve motosiklet kaza yaptı! 1 ağır yaralı var

Uşak'ta Derbent köyü kavşağında otomobil ile motosikletin çarpıştığı feci bir kaza meydana geldi. Yaşanan kaza sonrasında bir kişinin ise ağır yaralı olduğu öğrenildi.
Uşak Derbent köyü kavşağında otomobil ve motosiklet kaza yaptı! 1 ağır yaralı var

Uşak Derbent köyü kavşağında feci bir kaza meydana geldi. Otomobil ile motoksikletin çarpışması sonucu 1 kişinin ağır yaralı olduğu öğrenildi. 

Banaz'da Uşak istikametine doğru seyreden Z.Ö (41) tarafından kullanılan motosiklet yine aynı istikamete giden söz konusu kavşağı dönebilmek için yavaşlayan Y.Ş (57) tarafından kullanılan otomobile arkadan çarptı. Yaşanan feci kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve de Jandarma ekipleri ulaştı. Söz konusu kazada ağır yaralı olan kişi ise motosiklet sürücüsü Z.Ö (41) olay yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahelenin ardından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı hale olan motosiklet sürücüsü Z.Ö'nün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

UŞAK'TA FECİ TRAFİK KAZASI 1 AĞIR YARALI VAR

Uşak Derbenk köyü kavşağında motoksiklet ile otomobilin çarpıştığı bir trafik kazası yaşandı. Yaşanan feci kaza sonrasında motosiklet sürücünün ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Hastanede tedavisi süren motosiklet sürücünün durumunun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu ise yine gelen bilgiler arasında yer aldı. 

Uşak Gündem haber sitemizi takip ederek Uşak'ta meydana gelen olaylardan ve güncel haberlerden anında haberdar olabilirsiniz. En güncel bilgileri sizler için bu platform üzerinden paylaşıyor olacağız. 

İlgili Haberler