Son dakika! TEM Otoyolu Bolu Geçişinde 54 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi

TEM Otoyolu Bolu geçişinde feci trafik kazası yaşandı.
Son dakika! TEM Otoyolu Bolu Geçişinde 54 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi

TEM Otoyolu Bolu geçişinde son dakika gelen habere göre 54 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada birçok kişi yaralandı. Kazanın gerçekleşmiş olduğu Ankara yönü tamamen trafiğe kapatıldı. 

Son dakika gelen habere göre öğleden sonra TEM Otoyolu'nda Bolu Batı gişeleri ile Çaydurt gişeleri arasında kar yağışı sebebiyle trafik kazası yaşandı. Araçlar kar yağıından dolayı kaydı ve zincirleme kazaya sebebiyet verdi. İlk gelen haberlere göre otomobil, otobus, minibüs ve kamyonlardan oluşan tam 54 araç birbirine girdi.

54 ARACIN KARIŞTIĞI ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI

Söz konusu kaza sonucunda birçok yaralı olduğu gelene bilgiler arasında yer aldı. Ayrıca Ankara istikameti  ulaşıma tamamen kapandı. Yaşanan kaza sonucunda sağlık ekipleri ve çok sayıda ambulans olay yerine yerine sevk edildi. Kaza sonrasında çalışmalar devam ediyor.

54 aracın karıştığı bu zincirleme kaza sonrasında İstanbul istikametine giden araçlar ise ulaşımı tek şeritten gerçekleştiriyorlar. Kaza ile son dakika bilgilerine ulaşmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. Sizler için güncel bilgileri bu haber içeriğine ekleyeceğiz. 

İlgili Haberler